Interpretare vis in care apare deal

0
5937
Deal Sursa: ishtar-dobrogea.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un deal. Atunci cand visezi ca urci pe un deal inseamna ca vei reusi in noile tale intreprinderi, toate iti vor merge bine si poate chiar din ce in ce mai bine iar daca visezi ca stai intins pe un deal ori in picioare pe varful unui deal inseamna ca vei avea o conditie financiara foarte buna. Dealul mai reprezinta si inaltare, speranta, depasirea unor dificultati iar daca visezi ca dealul este acoperit de arbori inalti inseamna ca vei avea un castig important.

Deal Sursa: ishtar-dobrogea.blogspot.com
Deal
Sursa: ishtar-dobrogea.blogspot.com

Atunci cand visezi un deal cu arbori verzi inseamna ca ai o speranta fara fundamente iar un deal pe care stai in varf inseamna ca vei avea greutati in familie. Daca visezi ca te rostogolesti pe un deal inseamna ca treci printr-o perioada destul de grea din punct de vedere sufletesc iar daca in vis privesti catre un deal inseamna ca ai sperante.

Cand visezi ca te urci pe un deal inseamna ca vei trece peste greutati, vei izbuti sa faci ceea ce ti-ai propus iar daca visezi ca te urci pe deal si nu mai ajungi in varful sau, inseamna ca nu vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus. Totodata atunci cand visezi ca urci pe un deal la nesfarsit inseamna ca vei avea suparari in familie iar daca visezi un varf de deal inseamna ca vei reusi sa scapi de o serie de piedici si de obstacole, totul iti va merge bine la locul de munca, vei reusi sa finalizezi si toate proiectele pe care ti le-ai propus. Atunci cand in vis zaresti un deal inseamna ca iti vei indeplini sperantele. Daca visezi ca urci pe deal la nesfarsit iar dealul este mare si in cele din urma reusesti sa ajungi in varf inseamna ca vei reusi ceea ce ti-ai propus.

Citește și:  Interpretare vis in care apare grinda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.