Interpretare vis in care apare un meci

0
658
Interpretare vis in care apare un meci

Interpretarea viselor in care apare un meci. Atunci cand visezi un meci inseamna ca simti nevoia de exprimare in realitate, te afli intr-o continua competitie si ai dorinta de succes. Daca visezi un meci castigat de un boxer inseamna ca vei avea parte de o serie de noi evenimente care promit sa iti aduca multe in viata.

Daca visezi ca afli un rezultat de la un meci inseamna ca dai dovada de seninantate si de temperare, iar asta te va ajuta in viata reala.

Daca visezi un meci castigat de un boxer cu care chiar nu ai nici o legatura inseamna ca se vor ivi in viata ta noi activitati care promit multe lucruri bune si decatsig. In cazul in care vezi rezultatul la un meci final inseamna si ca trrebuie sa fii putin mai tolerant, sa accepti viata asa cum este si sa nu mai incerci sa o schimbi atat de mult.

stadion pentru fotbal

Meciul din vis mai reprezinta si lupta continua cu viata, cu cei din jur, faptul ca mereu esti intr-o disputa de opinii, de idei, de principii, de moduri de actiune si reactiune.

Citește și:  Interpretare vis in care apare baschet

Meciul de fotbal din vis reprezinta si faptul ca te lupti foarte mult ca sa ajungi la un anume rezultat, iti dai si sufletul numai ca sa te vezi implinit si sa stii ca ai reusit ceea ce ti-ai propus, esti ambitios, fiind posibil si sa exagerezi, ceea ce te va duce catre nicaieri, poate chiar pierzi si ce ai in prezent din cauza orgoliului si al spiritului competitiv.

Meciul din vis mai poate reprezenta insa si faptul ca vrei sa comunici, sa te faci auzit de cei din jur, sa ii faci sa inteleaga ce simti si ce gandesti, vrei sa legi relatii si sa fii in centrul actiunii, poate chiar in centrul atentiei, sa ii faci pe cei cunoscuti tie macar sa te observe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.