Interpretare vis in care apare un ferastrau

0
453
Interpretare vis in care apare un ferastrau

Interpretarea viselor in care apare un ferastrau. Atunci cand visezi un ferastrau acesta prevesteste de regula faptul ca trebuie sa renunti la realizarea unui anume lucru, deoarece ferastraul din vis arata cum trebuie sa tai ceva din viata ta, sa excluzi, iar aici trebuie sa fii atent si la restul simbolurilor ce apar, ca sa stii exact ce.

Asemeni cutitului sau securii, ferastraul din vis reprezinta un instrument separator ori un agent al rupturii, cat si al eliberarii. Se spune ca atunci cand visezi un ferastrau electric, vei avea parte de o mare capacitate de a ajunge sa rezolvi o problema exact din miezul ei, mai ales pentru ca stii de unde sa pornesti.

Daca visezi un ferastrau care sta cuprins intr-o bucata de lemn inseamna ca trebuie sa incerci in realitate sa indepartezi o serie de dificultati.

Un ferastrau ruginit ori rupt inseamna ca in viata reala ai ghinion sau vei avea un mare esec iar daca doar auzi zgomotul unui ferastrau in vis inseamna ca in realitate vei reusi sa faci economii si sa ai o viata prospera cu timpul.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o banca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.