Interpretare vis in care apare faima

0
2179
Interpretare vis in care apare faima

Interpretarea viselor in care apare faima. Atunci cand visezi faima inseamna ca in realitate vei avea parte de aspiratii la care dai gres, nu vei reusi sa iti atingi visele, te vei gandi mult la ele, mai ales pentru ca vin din urma si o serie de realizari neimplinite. Asta inseamna ca in viata reala vei avea nevoie de reafirmari constante, de aprecieri, de laude, de multe confirmari, ca sa nu cedezi psihic.

Atunci cand visezi o persoana faimoasa inseamna de fapt ca in viata de zi cu zi vei reusi sa iti implinesti dorintele insa prin ajutorul unei persoane la care nici macar nu te gandeai. Un vis in care apare faima mai arata si nevoia persoanei care viseaza sa fie admirata si apreciata de cei din jurul ei cat si faptul ca va avea parte de mult noroc, spun unii talmacitori de vise.

Atunci cand visezi oameni faimosi in jurul tau inseamna ca vei avea parte de o crestere, de onoare in societate si de prosperitate. Se mai spune ca atunci cand visezi ca esti faimos, vei avea in viata reala o depresie, deoarece nu vei reusi sa ajungi acolo unde vrei iar asta iti provoaca o dezamagire. Daca visezi ca ai multa faima iar cei din jurul tau te apreciaza inseamna ca de fapt vei avea parte numai de amagiri pentru ca tu vrei sa fii incnjurat de laude dar nu le primesti, mai ales pentru ca nu dai randamentul necesar.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o alergie

Se mai spune ca atunci cand visezi un actor celebru inseamna reusesti sa te cunosti mai bine, sa iti dezvolti creativitatea si desigur sa te reinventezi practic, sa iti pui in lumina calitatile si toate atuurile pe care le ai le vei folosi numai in scopuri proprii de reusita. Pe de alta parte se mai poate spune si ca trebuie sa incerci sa te apreciezi mai mult, sa iti lauzi reusitele si sa nu mai fii atat de modest, insa nici sa exagerezi cu lauda de sine.

Din punct de vedere psihologic atunci cand visezi un om faimos sau ca esti tu faimos, visul se rezuma la faptul ca stii care iti sunt exact calitatil pe care poti miza, esti constient de fortele tale, nu te fortezi atunci cand nu este cazul, esti sigur pe tine, ptcmai pentru ca te cunosti asa cum esti in realitate, nu te frustrezi atunci cand ai un mic esec si nici nu te amagesti prea mult cu bucuria cand reusesti ceva.

Esti un om temperat si modest, motiv pentru care cei din jur te apreciaza, mai ales pentru ca stii ca umilinta este aerul pe care un om celebru si plin de succes trebuie sa il respire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.