Interpretare vis in care esti intr-un ospiciu si incerci sa evadezi

0
786
Interpretare vis in care esti intr-un ospiciu si incerci sa evadezi

Interpretarea visului in care esti intr-un ospiciu si incerci sa evadezi face referire la o situatie jenanta in care te afli si din care nu stii cum sa iesi. Pentru cel care are visul asta inseamna confruntarea cu niste situatii care il pun intr-o lumina foarte incomoda vis a vis de restul. Poate sa fie o ocazie in care iti dai seama de nepotrivirea felului tau de a fi cu cerintele unui mediu in care activezi la un moment dat.

Mai poate sa simbolizaze o boala care te framanta foarte mult si faptul ca nu gasesti un leac potrivit. Faptul ca in vis te afli intr-un madiu atat de ostil si nepotrivit precum un ospiciu mai reflecta si situatia tragica de a nu fi inteles de ceilalti oricat de multe eforturi ai depune.

Ospiciul nu este un semn prea bun, reprezinta esecul cam in toate planurile si are, asa cum am amintit si mai sus, o legatura intre tine si ceilalti, intre tine si societate. Nu reprezinta o stare conflictuala sau de sentimente de contradictie flagranta si strict personala cu cineva anume. Are de-a face mai degraba cu felul tau de a fi si riscul de a nu fi interpretat in mod just de catre ceilalti sau de catre o persoana anume.

incerci sa evadezi din spital

Faptul ca vrei sa evadezi dintr-un ospiciu indica o stare de stres foarte mare, poate semnifica si un refugiu intr-o lume imaginara pe care ti-ai creato cu scopul de a te retrage din fata unor greutati mari. In orice caz, solutia nu este de a te ascunde din calea unei probleme ori a unui conflict ci mai degraba sa incerci sa afli cu ce fel de problema ai de-a face si sa incerci sa o rezolvi.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un bârlog

Faptul ca in vis te straduiesti sa evadezi semnifica o stare bunicica deoarece realizezi ca nu e locul tau acolo si trebuie sa actionezi, sa iei ceva masuri. Daca de exemplu te-ai fi complacut in vis in situatia in care erai, adica doar sa stai si sa privesti la pereti, ar fi semnificat o stare generala foarte proasta si plina de deznadejde, un sentiment de abandon in fata vietii si de acceptare a unei situatii critice.

Tocmai din acest motiv faptul ca incerci sa evadezi din ospiciu indica mai degraba o vointa foarte puternica care este caracteristica oamenilor incapatanati ori cu multa tenacitate. E un semnal foarte pozitiv care simbolizeaza nesupunerea si lupta. In cazul in care ai de-a face cu alte persoane in ospiciu reprezinta indicii referitoare la persoane din viata reala care te-au adus in starea de deznadejde ori in starea de inhibitie in care esti.

Poate sa fie cauzata de o femeie care te-a parasit – iubita (ul), nevasta ori sotul – pot sa fie factori de natura materiala la care si-au adus contributia persoane din anturajul tau. In cazul in care incerci in vis sa escaladezi un perete este un semn foarte bun care indica reusita iar daca treci de vreo usa deschisa atunci este cu atat mai bine pentru ca s-ar putea sa beneficiezi de ajutor nesperat din partea cuiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.