Interpretare vis in care stomatologul iti scoate un dinte

0
3905
La stomatolog, Foto: tsadentalcare.com

Interpretarea viselor in care stomatologul iti scoate un dinte reflecta in general o pierdere in familie sau in afaceri sau, dintr-o alta perspectiva, poate insemna scaparea de ceva rau.

Daca visezi ca ti se scoate un dinte inseamna ca in viata reala s-ar putea sa ai deficiente in a comunica ceva specific, nu poti explica exact o idee de-a ta si ai nevoie de ajutorul cuiva.

Visul in care stomatologul iti extrage un dinte se refera si la un regres in plan financiar sau de afaceri, poate simboliza la un moment dat si o situatie daunatoare care te impiedica sa actionezi firesc la diferite imprejurari.

La stomatolog, Foto: tsadentalcare.com
La stomatolog, Foto: tsadentalcare.com

Este posibil ca la nivel psihic sa ai sechele vechi in urma unor traume si acest lucru sa se reflecte in comportamentul tau in diferite imprejurari.

Daca visezi ca iti scoate dintele din fata atunci este un semn ca in viata reala cineva din familia ta va avea un mare necaz si te vei intrista, este posibil sa fie bolnav un membru din familia ta si sa nu stie nici el(ea).
Daca in vis stomatologul iti scoate un canin atunci inseamna ca s-ar putea ca unul dintre parinti sa cada la pat, lucru foarte trist si care te va influenta negativ pentru multa vreme.

In cazul in care dentistul iti scoate vreun dinte sanatos este un semn ca in realitate o sa comiti o greseala de interpretare a unei situatii delicate. S-ar putea ca in viata reala sa nu cunosti o problema indeajuns si sa iei o decizie in baza unor informatii eronate. In acest caz rezultatul nu doar ca te va pune intr-o lumina neplacuta ci poti avea si pierderi.

Citește și:  Interpretare vis in care esti fotografiat sau faci tu poze

Daca visezi ca dentistul se chinuie mult pana iti extrage un dinte si ai dureri insuportabile atunci este un semn ca in realitate se va ivi o imprejurare in curand in care vrand nevrand cineva va scoate la iveala aspecte intime din viata ta de care nu esti prea mandru(a), intamplari din trecutul tau vor fi cunoscute si de alte persoane si te vei rusina putin. S-ar putea ca in scurta vreme sa pici intr-un anturaj, poate la serviciu sau in alta parte, unde cineva o sa deschida un subiect cu care nu esti confortabil(a).

In alte interpretari visul in care suferi o extractie la dentist poate insemna si dubii pe care le ai tu fata de onoarea unei persoane apropiate sau invers, o persoana apropiata tie se indoieste de sinceritatea sau de onoarea ta.

In alte imprejurari, visul in care ti se scoate un dinte de catre stomatolog poate simboliza un regres rapid si abrupt, semnifica un pas inapoi intr-o activitate sau afacere. De exemplu, exista posibilitatea ca in realitate sa se intample ceva si sa pierzi rapid o suma de bani, se va intampla intr-o clipita si pana sa te dezmeticesti sa vezi ce se intampla cu adevarat totul sa fie deja poveste.

Semnifica o paguba extrem de rapida si un recul in planul afacerilor tale, sau poate fi vorba de o retrogradare rapida la locul in care muncesti.guanny

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.