Interpretare vis în care vezi un meci de fotbal

0
2
om cu minge de fotbal in pat

Interpretarea viselor in care vezi un meci de fotbal poate avea mai multe semnificatii.

Daca visezi ca joci fotbal inseamna ca iti reprimi agresivitatea si o exprimi intr-o maniera acceptata de societate. Fotbalul semnifica modul in care iti conduci viata si felul in care reactionezi atunci cand ai parte de provocari. Trebuie sa gandesti rapid. Jocul de fotbal reflecta competentele, integritatea, punctele forte si slabiciunile tale.

Mingea de fotbal este asociata cu felul in care ne exprimam si cu limitele personale. De asemenea, mingea poate semnifica si faptul ca unele proiecte abandonate trebuie reluate, unele legaturi personale care s-au distrus peste timp trebuie refacute.

Daca in vis urmaresti un meci de fotbal, interepretarea este ca exista o latura a personalitatii tale pe care ti-ai dori-o mai organizata. A lovi mingea inseamna ca a-ti dori ca viata ta sa devina lipsita de griji, a da cu sutul la toate gandurile care iti provoaca stres. Poate insemna si ca iti doresti sa redobandesti control asupra vietii tale sau ca vei incepe sa te conectezi cu copilul din tine.

Un vis in care apar sporturi cu minge poate avea si caracter profetic: in curand, vei primi o veste buna, poate chiar o marire de salariu. Aceeasi semnificatie are si un vis in care joci la pariuri 1X2 pe fotbal: te asteapta un castig. De asemenea, pariurile in vis pot insemna ca pui mare pret pe rezultatul muncii tale.

Din perspectiva freudiana, sportul maschează perspectivele și opiniile referitoare la atitudinile sexuale. Fotbalul te duce cu gandul la eforturile de a face ceva in felul tau. De exemplu, un barbat avusese un conflict cu un coleg de munca referitor la cea mai buna metoda de a rezolva o problema. Atunci cand s-a culcat, el a visat ca paseste pe un teren de fotbal. Terenul este locul unde se transeaza disputele.

Citește și:  Interpretare vis in care privesti stele noaptea

De asemenea, a visa ca joci fotbal poate insemna ca iti doresti sa lucrezi in echipa cu cineva. Fotbalul simbolizeaza curaj, concentrare si determinare de a obtine ceva in viata. Pe de alta parte, poate simboliza ca iti doresti sa iti mentii spiritul viu, sa faci lucruri care iti aduc fericire.

In alta viziune, daca visezi ca joci fotbal inseamna ca ai abilitatea sa inveti de la altii. Fotbalul este asociat cu strategie, antrenament, dezvoltare si intelepciune. Jocul de fotbal inseamna confruntare, competitie, ambitie. Simbolizeaza, de asemenea, grija cu care iti alegi prietenii sau cariera.  Este posibil ca prietenii sa se folosească de tine sau de calitatile tale.

Ambitia de a deveni fotbalist in vis corespunde ambitiei de a avea o cariera de succes in viata reala. Daca visezi ca esti antrenorul unei echipe de fotbal, inseamna ca in viata de zi cu zi iti asumi multe responsabilitati si ca obligatiile te coplesesc. Presiunea de pe umerii antrenorului se traduce printr-un stres care poate afecta sanatatea.

Un esec in viata reala poate atrage un vis in care esti fotbalist si sa te accidentezi. In schimb, daca te visezi doar un simplu spectator pe un stadion de fotbal, se poate sa ai impresia ca nu contezi cu adevarat pentru ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.