Interpretare vis in care apare abator

0
771
Interpretare vis in care apare abator

Interpretarea viselor in care apare abator. Daca stam sa ne gandim la semnificatia cotidiana a acestui cuvant, el reprezinta un loc de sacrifiu al animalelor.

In vis inseamna ca in curand vor aparea necazuri in viata persoanei care viseaza astfel, se vor produce schimbari de amploare care in nici un caz nu vor fi benefice.

Totodata inseamna si o afacere cu ghinion pe care o poate incheia persoana cu pricina, mai inseamna si prevestire de deces. Daca visati ca detineti un abator atunci veti avea profit in viitorul apropiat, mai ales la locul de munca, ori pe plan material, veti avea multe reusite.

In cazul in care visati ca ati cazut in abator, inseamna ca la usa dumneavoastra bate cearta, vin necazuri, unele planuri nu vor fi realizate asa cum va doriti sau pur si simplu nu veti avea succes in nimic din ceea ce initiati.

abator

Daca visati un abator in care se lucreaza atunci inseamna ca veti depune un efort mai mare la locul de munca insa veti avea si rezultate mari, castiguri mai bune.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o baioneta

Daca visati ca lucrati in abator inseamna ca va paste oboseala, e posibil sa va imbolnaviti sau chiar sa aveti un necaz mare.

Atunci cand visati ca vindeti intr-un abator inseamna ca veti avea in viitorul apropiat o serie de intristari, mahniri. Puteti consulta deasemenea si semnificatia cuvantului „macelarie”.

Pe de alta parte, se mai spune ca atunci cand visati un abator e posibil sa aveti probleme cu seful de la locul de munca, fie sa primiti o penalizare, din motiv ca nu v-ati facut bine treaba, fie sa fiti mult prea incapatant si sa nu acceptati o serie de ordine mai stricte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.