Interpretare vis in care apare „a sari”

0
3599
Interpretare vis in care apare a sari

Interpretarea viselor in care apare „a sari”. Daca visezi ca sari inseamna ca vei fi plin de reusite insa daca visezi o broasca care sare inseamna ca vei primi o mostenire de la o ruda de departe.

Un cal care sare in vis inseamna ca vei avea parte de o primejdie iar daca visezi ca sari cu parasuta inseamna ca esti o fire increzatoare in propriile forte iar asta iti va aduce mult noroc.

Cand visezi ca o maimuta sare prin copaci inseamna ca primesti o veste buna, placuta de la rudele tale iar daca visezi ca sari peste o groapa inseamna ca vei reusi sa scapi de o primejdie.

saritura cu bicicleta

Cand visezi ca sari un gard inseamna ca vei izbuti sa faci ceva, sa termini sau pur si simplu vei avea parte de o victorie.

Daca visezi un schior care sare inseamna ca iti vei spori puterea fizica cat si cea psihica si atunci cand visezi ca tu sari in sus ori ca dansezi inseamna ca vei avea parte de belsug, de castiguri financiare de proportii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un complot

E posibil sa faci o investitie in ceva si sa ai castig, e posibil sa primesti bani de departe, e posibil sa lansezi o serie de afaceri sau chiar sa primesti o marire de salariu care vine sub forma unui bonus substantial.

Orice situatie din cele mentionate anterior reprezinta faptul ca veti avea castiguri materiale, deci va fi bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.