Interpretare vis in care apare o vrabie

0
11251
Interpretare vis in care apare o vrabie

Interpretarea viselor in care apare o vrabie. Atunci cand visezi o vrabie inseamna ca vei avea parte de lacrimi, de moarte, de lucruri rele in general iar daca visezi ca prinzi vrabii inseamna ca vei avea parte de dragoste si de multe prietenii. De regula daca visezi vrabii acestea pot fi prieteni falsi din preajma ta care iti vor raul iar daca le vezi zburand inseamna ca va trebui sa depui mai mult efort pentru a ajunge la rezultatele dorite.

In cazul in care visezi vrabii multe se mai spune si ca vei avea multe discutii aprinse in familie, iar daca visezi ca le prinzi inseamna ca vei lega o prietenie frumoasa cu o persoana buna. In cazul in care ai visat vrabii care ciripesc inseamna ca cineva te vorbeste de rau pe la spate, insa reusesti sa depasesti o dificultate.

vrabie

Daca visezi vrabii care stau in cuib inseamna ca ai nevoie sa fii sfatuit si indrumat, vrei ca cineva sa te ocroteasca. In cazul in care visezi vrabii in stol inseamna ca cineva te urmareste din umbra, dar si ca va trebui sa depui mult efort pentru a avea rezultate bune, iar in cele din urma norocul va fi de partea ta. Mai multe vrabii agitate in vis reprezinta faptul ca vei avea o mare paguba.

Daca visezi ca primesti vrabii in casa inseamna ca te vei gasi cu o persoana draga la care nici macar nu te asteptai iar daca visezi ca te uiti la ele inseamna ca vei avea necazuri si certuri in casa. Se spune ca atunci cand visezi cate doua vrabii care stau impreuna inseamna ca cineva iti va face o declaratie de iubire, vei infiripa o relatie frumoasa si te vei simti implinit.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un canar

Vrabiile din vis care zboara reprezinta faptul ca iti faci singur iluzii in zadar iar daca visezi vrabii in oras inseamna ca te vei ingrijora foarte mult pentru relatiile din casa, te certi cu cei dragi insa vei avea si probleme cu banii, ulte pagube si nefericiri.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi visezi vrabii inseamna ca ai multi amici buni, sinceri, care te apreciaza si te respecta. In unele traditii se spune ca atunci cand visezi vrabii inseamna ca vei avea parte de foarte multe nenorociri, vei plange, insa din cauza faptului ca e posibil sa pierzi pe cineva drag in favoarea mortii.

vrabiute pe o craca

Daca visezi ca fugi dupa vrabii si le prinzi inseamna ca ai prieteni sinceri si e posibil sa gasesti si iubirea adevarata, pe care sa o pastrezi toata viata. De cele mai multe ori daca iti apar vrabii in vis nu trebuie sa te sperii deoarece ele prevestesc amicitii stranse si adevarate insa si efort mare cu rezultate intarziate.

Poporul romanesc este de parere insa ca vrabiile din vis aduc cu sine moartea si multa tristete iar daca visezi ca prinzi o singura vrabie inseamna ca vei fi foarte fericit alaturi de o persoana care iti va fi prietena devotata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.