Interpretare vis in care apare un meci de box

0
936
Interpretare vis in care apare un meci de box

Interpretarea viselor in care apare un meci de box. Daca visezi un meci de box in ring inseamna ca iti vei putea atinge scopul pe care il urmaresti de mult timp, vei reusi sa fii fericit, mai ales daca visezi ca te bucura iar atunci cand visezi ca esti la un meci de box si tu esti cel care lupta inseamna ca vei reusi tot ceea ce iti propui.

Pe de alta parte boxul, ca si sport mai simbolizeaza si necazul, pierzania, iar atunci cand visezi manusi de box inseamna ca trebuie sa inchei o serie de contracte. Totodata daca esti implicat intr-un meci de box mai inseamna si ca trebuie sa ai grija de sanatate, deoarece pot aparea surprize neplacute.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca faci box e posibil sa ai parte de un deces in familie sau sa ai necazuri foarte mari cu acestia, in special cu cei mici.

box

Avand in vedere ca boxul este totusi privit ca si o lupta, trebuie sa o luam ca atare, insa in viata reala poate simboliza lupta care se duce chiar in noi insine, o lupta ce poate sa produca stari de confuzie, nu stim ce sa alegem sau mai simplu suntem in conflict direct cu ceilalti, avand in vedere starea noastra de indecizie. Insa boxul poate desigur sa simbolizeze si o aparare continua, nevoia de protectie, de a fi mereu in defensiva.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un meci

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visam un meci de box acesta simbolizeaza faptul ca vom intra in posesia unor informatii sau unele persoane ne incredinteaza un secret, o taina persoanala pe care ar trebui sa de altfel, fie sa o pastram sau sa avem grija cui o mai spunem ca sa evitam o situatie complicata. Daca visam o manusa de box inseamna ca trebuie sa stabilim o serie de legaturi ca sa ne putem rezolva problemele din viata de zi cu zi.

Pe de alta parte meciuld e box din vis poate simboliza si nelinistea noastra interioara, sentimentele urate pe care le nutrim fata de cineva anume, motiv pentru care nu ne vom gasi niciodata linistea.

Ar trebui sa incercam sa ne eliberam de energiile negative si sa privim totul mai senini, sa lasam ura deoparte si sa incercam sa nu ne razbunam pe cei care ne-au facut rau, deoarece soarta se va intoarce si impotriva lor la un moment dat. Nu trebuie sa ne facem dreptate singuri, pentru ca altfel ne vom afla intr-o stare continua de agitatie, de zbucium care nu ne va face deloc bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.