Interpretare vis in care apar condoleante

1
2
Condoleante Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com

Interpretarea viselor in care apar condoleante. Atunci cand visezi ca primesti condoleante inseamna ca trebuie sa te ingrijesti mai mult de sanatate deoarece vei avea parte de o boala foarte mare, poate si de intristare, insa e posibil sa fie si simbol al faptului ca nu trebuie sa te amarasti prea tare pe moment deoarece vor veni si vremuri mai bune. Pe de alta parte atunci cand visezi ca oferi tu condoleante cuiva inseamna ca vei reusi sa rezolvi o serie de probleme care par foarte incalcite, iar in acestea poate fi implicata chiar si familia ta.

Condoleante Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com
Condoleante
Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com

Daca visezi ca ti se ofer condoleante pentru cineva care de fapt nu a murit inseamna ca in viata ta rasare soarele, vei avea parte de sperante bune, toate se vor rezolva, iar tu in sfarsit vei fi bucuros si implinit. Condoleantele din vis mai pot fi insa si simbolul faptului ca treci printr-un necaz iar cei apropiati iti sunt alaturi, te empatizeaza, incearca sa te ajute, iti inteleg perfect starea si din acets motiv nici nu incearca sa te streseze.

1 COMENTARIU

  1. Bunaziua,mama mea m-a visat ca foarte multe persoane imi dadeau flori si mi se ofereau condoleante. E ceva rau,trebuie sa ma preocup?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here