Interpretare vis in care ai luat nota cea mai mare la examen

0
5330
Interpretare vis in care ai luat nota cea mai mare la examen

Interpretarea viselor in care ai luat nota cea mai mare la examen reflecta in principal temerile pe care le ai fata de niste obligatii sau indatoriri fata de ceilalti.

A visa asa ceva semnifica faptul ca in realitate ai in vizor o situatie care te preocupa de ceva timp si s-ar putea sa devina subiectul principal in urmatoarea perioada.

A visa ca iei nota cea mai mare la un examen sugereaza de fapt o situatie destul de critica ce este posibil sa se iveasca intr-o circumstanta dificila.

S-ar putea sa ai de trecut o “proba” in viata reala, o sa fie nevoie sa iei o decizie destul de complicata si o sa ai nevoie de toate resursele pentru a reusi.

Daca in realitate te plangi de conditiile grele in care te straduiesti sa castigi un ban sau sa iti pui pe picioare o afacere atunci visul acesta este un semnal ca s-ar putea sa intalnesti situatii chiar mai grele decat cea prin care tocmai treci acuma.

Visul ilustreaza o proba de foc in care iti vei dovedi sau nu iscusinta si intelepciunea, cert este ca nimic usor nu te va astepta in perioada urmatoare, sunt posibile obstacole destul de mari, este posibil sa te impiedici de anumite personaje care nu sunt tocmai de acord cu tine, intr-un cuvant asteapta-te la ce e mai greu.

nota mare la examen

Daca visezi ca iei nota maxima la un examen se poate ca de fapt dificultatea unei situatii sa fie maxima, nu inseamna ca vei trece cu brio de ea, visul sugereaza doar faptul ca o sa fie extrem de greu pentru tine in a aborda o imprejurare sau o persoana.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi furtuna cu fulgere si tunete

In cazul in care depinzi de cineva pentru niste aprobari sau te bazezi pe o cunostinta in anumite situatii atunci in realitate inseamna ca o sa fie extrem de greu sa ajungi la o intelegere, la un numitor comun, te vei lovi de rezistenta cuiva in aciunile tale.

La fel de bine se poate ca, intr-adevar, si in viata reala sa te astepte un examen, sa trebuiasca sa dai un test, urmeaza sa ai un test de conducere sau de capacitate, un examen la bacalaureat sau in facultate, tot ceea ce reprezinta examinare programata si in care este nevoie de maxima atentie si concentrare.

In aceasta situatie visul este un semn ca urmeaza o testare la limita, iti va fi foarte greu si singurul lucru pe care te poti baza este experienta sau invatatura, in rest nu te astepta la niciun fel de suport din partea nimanui.

Nota maxima pe care o iei in vis simbolizeaza de fapt gradul de dificultate pe care s-ar putea sa il aiba examenul din realitate.

Daca visezi ca iei nota zece s-ar putea ca in realitate sa ai de-a face cu o situatie destul de complicata pe care nu o sa reusesti sa o treci ci mai degraba o sa castigi experienta, este posibil sa ai o invatatura de minte.

Visul prevesteste un impas din care o sa ai de invatat, o sa tragi multe foloase in viitor daca o sa intelegi valoarea experientei prin care o sa treci in curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.