Interpretare vis in care te agati in panze de paianjeni si nu poti scapa

0
13565
Interpretare vis in care te agati in panze de paianjeni si nu poti scapa

Interpretarea visului in care te agati in panze de paianjeni si nu poti scapa semnifica de cele mai multe ori intrarea in planurile altora si posibilitatea de a da de bucluc. Visul acesta simbolizeaza lipsa de luciditate sau curajul de a te baga, cu alte cuvinte, acolo unde nu iti fierbe oala.

Daca visezi ca te incalcesti intr-o panza de paianjen la tine in casa inseamna ca ai intrat in conflict cu mama ta iar daca si vezi un pianjen care se da la tine atunci se anunta o cearta in familie. In cazul in care panza este rara si slaba e un semn ca ai deranjat doar tabieturile cuiva din familie.

O panza de paianjen vazuta in vis reprezinta palnurile cuiva construite cu multa atentie in ideea unor castiguri ori cu scopul de a incurca palnurile alcuiva, depinde de conjunctura. Faptul ca in vis incerci sa scapi din panza de paianjen semnifica un sentimet de panica, de neliniste, un sentiment care iti spune ca te-ai bagat unde nu trebuia sau ai ales un drum gresit si ai nimerit unde nu te asteptai.

In alta ordine de idei, acest vis poate sugera si faptul ca panza de paianjen este propria ta creatie, adica planurile clocite de tine cu scopul de a face , de a realiza ceva, si dintr-un motiv sau altul nu mai poti sa iesi din ele, este ca si cum o afacere a luato razna si nu stii cum sa scapi de ea.

te prinzi intr-o panza de paianjen

In aceasta situatie, daca vezi un paianjen apropiindu-se de tine s-ar putea sa semnifice o persoana afectata de ce ai facut si care va veni sa iti ceara socoteala intr-un mod mai mult sau mai putin politicos. In vis panzele de paianjen pot aparea si in podul casei tale iar atunci reprezinta esecul unor actiuni in legatura cu natura mai spirituala a omului, se poate sa deschizi o disputa pe teme religioase ori spirituae si sa nimeresti niste interlocutori mult mai bine pregatiti decat tine, caz in care nu o sa stii cum sa te retragi de la masa dezbaterilor.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un microscop

Se mai poate intampla sa visezi ca se repede un paianjen sau mai multi la tine in timp ce esti prins in panze ceea ce semnifica atacuri din partea unora care nu te prea au la suflet. Daca reusesti sa ii omori e un semn bun, vei scapa de dusmani.

Daca te agati intr-o panza ,sau mai multe, de paianjen si simti instinctiv ca nu sunt opera ta ci a altcuiva este un semn ca o sa intri in disputele de afaceri dintre doua sau mai multe persoane care iti vor da in curand de inteles ca locul tau nu este cel potrivit si ar fi indicat sa iti vezi de treburile tale.

Panzele de paianjen pot fi privite in vis si ca niste opere de arta, prin faptul ca sunt cladite cu atata migala si iscusinta, sunt atat de trainice si fragile in acelasi timp. Intr-o astfel de interpretare se poate preconiza ca ai intrat intr-o afacere foarte bine pusa la punct, impreuna cu ceva colaboratori, si ti-ai dat seama ca ceva nu este curat in acea afacere si nu mai stii cum sa iesi din ea fara riscuri suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.