Interpretare vis in care apare un amiral

0
287
Interpretare vis in care apare un amiral

Interpretarea viselor in care apare un amiral. Atunci cand visezi un amiral care iti da ordine inseamna ca seful de la locul de munca iti va trasa noi sarcini, pe care le vei putea indeplini cu usurinta.

Daca visezi ca tu esti amiral inseamna ca te visezi un om mare, vrei sa ajungi departe insa nu ai inca suficienta forta, trebuie sa mai astepti ca sa iti vina randul, poate chiar nu e momentul tau.

Daca visezi ca te plimbi cu amiral inseamna ca cei puternici sunt alaturi de tine, primesti sprijin si esti ocrotit, deci nimeni nu-ti poate face vreun iar daca se intampla ca cineva sa te raneasca vei avea pe umarul cui plange si desigur, pe cineva sa te ajute sa treci mai departe, sa lasi totul in urma.

Amiralul din vis mai poate reprezenta si faptul ca esti o persoana demna de respect, de care toata lumea asculta si care este simpatizata de multi apropiati, tocmai din cauza faptului ca are un caracter ireprosabil si din cauza faptului ca se poarta cuviincios si mereu isi ofera ajutorul, este un om cu un caracter considerabil.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un sat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.