Interpretare vis in care apare un altar

0
4328
Interpretare vis in care apare un altar

Interpretarea visului in care apare un altar. Altarul este cu siguranta simbolul sfinteniei, al jertfei, insa in momentul in care apare in unele ipostaze sumbre in vise el poate capata conotatii cu totul diferite.

Daca visezi un altar intr-o stare buna inseamna ca te asteapta zile frumoase, deoarece esti o persoana credincioasa iar destinul iti va surade, iar daca visezi ca ai un altar deasemenea vei avea un viitor incununat cu bucurii.

Un baiat in vis la altar inseamna ca esti o persoana care se ghideaza dupa simturi, ar trebui sa iti folosesti si ratiunea inaintea instinctului, daca visezi ca esti casatorit/a la altar inseamna ca in viitorul apropiat vei avea parte de bucurii, iar daca te visezi singur/a la altar inseamna ca in curand te vei casatori sau vei fi cerut/a in casatorie.

Daca te visezi ca stai senin in fata unui altar, inseamna ca cineva cunoscut se va casatori sau va anunta o casnicie, iar tu vei vea parte de rezolvarea problemelor, ceea ce vine si cu o stare de bine.

Daca visezi insa un altar distrus inseamna ca vei afla unele lucruri care te vor intrista sau ceva nu-ti va iesi bine, iar acesta va fi un motiv de suparare.

Atunci cand te visezi in fata unui altar viitorul te va umple cu pace interioara, vei capata echilibrul sufletesc de care ai nevoie, daca ingenunchezi in vis in fata unui altar inseamna ca planurile pe care le tii secret pentru tine se vor realiza in cel mai scurt timp iar o mireasa la altar inseamna ca vei avea succes in toate actiunile pe care le demarezi.

altar

In alta ordine de idei, daca visezi o persoana cunoscuta tie, stand in fata unui altar inseamna ca acea persoana are nevoie de sprijinul tau, insa ii este rusine sa ti-l ceara, asa ca ar fi bine sa i-l oferi tu, cu inima deschisa.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un scaun

In general atunci cand visezi un altar toate lucrurile din viata iti vor merge bine si vei avea succes pe toate planurile, numai in cazul in care visezi un altar distrus, asa cum am zis mai devreme, inseamna ca vei afla o veste proasta sau vei avea un mic necaz. In cazul in care visezi ca te rogi in fata unui altar inseamna ca vei reusi sa indepartezi grijile din viata ta si nu vei mai fi asa de tensionat.

Altarul din vis mai poate arata si faptul ca sunteti o persoana care se poate sacrifica pentru binele celor dragi si o faceti fara sa cereti nimic in schimb, deoarece astfel va capatati si o mare satisfactie interioara.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca altarul din vis, oricum ar aparea el, prevesteste necazuri si multe framantari sufletesti, sentimente de neimplinire emotionala insa unii sunt de parere ca persoanele care viseaza frecvent un altar inseamna ca se sacrifica prea mult pentru cei din jur, uita de ei, pun mai mult accentul pe binele celor dragi, iar asta poate duce la suferinta, deoarece nu se ingrijesc de propriul bine, chiar daca atunci cand ii vedem pe cei dragi noua fericiti, ne simtim impliniti.

Altarul din vis mai arata si faptul ca suntem intr-o continua cautare, nu suntem multumiti de realizarile pe care le avem, ne bazam pe cei mai puternici ca sa ne dea sfaturi sau ca sa ia decizii in locul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.