Interpretare vis in care apare o casatorie

0
7425
Interpretare vis in care apare o casatorie

Interpretarea viselor in care apare o casatorie. Atunci cand visezi ca inchei o casatorie inseamna ca te simti singur, iar asta se poate intampla si in viata reala, daca esti casatorit, nu primesti atentia pe care ti-ai dori-o de la partenerul de viata ori nu esti satisfacut pe plan sexual.

Atunci cand visezi ca esti silit sa te casatoresti inseamna ca in viata reala esti un om cu idei fixe, ii faci pe cei din jur sa fie nefericiti, ingreunezi munca celor de la locul de munca.

Cand visezi un anunt de casatorie inseamna ca trebuie sa gasesti o solutie la problemele care te framanta, insa daca visezi o casatorie aranjata inseamna ca vei avea o perioaa plina de evenimente.

Cand visezi o casatorie cu lautari inseamna ca in viata ta vor aparea dificultati, calamitati iar daca visezi casatorie cu forta inseamna ca in viata ta va interveni ceva neprevazut. Casatoria cu un preot in vis inseamna moarte iar casatoria de tanar in vis reprezinta echilibru in viata, pe cand casatoria din dragoste reprezinta abordarea unui nou proiect de munca.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un anteriu

casatorie

Cand visezi felicitari pentru casatorie simbolizeza amor infocat, cand visezi ca intemeiezi o casatorie inseamna ca vei avea parte de o perioada nesigura in viata ta, foarte agitata, plina de nonsens, care te va deruta, ori chiar de resentimente, frictiuni, pierderi banesti, iar daca visezi ca mergi la o casatorie inseamna ca primesti vesti bune in viitorul apropiat.

Daca visezi casatorie pentru bani, inseamna ca in realitate trebuie sa iti temperezi comportamentul nervos si iritant iar casatoria secreta in viata de zi cu zi inseamna nesiguranta si multa confuzie, acestea fiind cauzate de o dezamagire in iubire.

Daca visezi ca fiul sau fiica ta se casatoreste inseamna ca iti faci griji pentru familia ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.