Jupiter in semnele zodiacale

0
500
Jupiter
Jupiter

Planeta Jupiter in raport cu semnele zodiacale produce schimbari majore in viata indivizilor, deoarece astrul in sine reprezinta intreaga legatura a semenilor intre ei, relatiile, fie ele de prietenie sau de la locul de munca, societatea, cat si experientele sau sansele din viata cuiva. Planeta in sine influenteaza si felul de perceptie asupra vietii. Este o planeta buna, nu are in general influente negative, ea aducand sanse prilenice in viata, protectie si putere de ascensiune, de crestere in functie si in societate.

Jupiter aduce in viata unui nativ expansiune, extinde ariile atat intelectuale cat si pe cele materiale, aducand si nevoia de cunoastere, de acumulare de noi informatii care se manifesta continuu, impunand adesea si diverse predilectii catre drumuri, calatorii, deplasari. Jupiter guverneaza zodiile Pesti si Sagetator, iar atunci cand se afla in cele doua semne, este in domiciliu, deci la ea acasa si creeaza sanse nemaipomenite pentru nativi. In continuare vom vedea cum actioneaza Jupiter in semnele zodiacale si ce schimbari poate sa produca in functie de pozitia sa.

Atunci cand Jupiter se afla in Sagetator, deci in semnul sau masculin, situatia astrala este foarte inaltatoare, deoarece aduce in prim plan dorinta de cunoastere, de cautare continua, de progres si de acumulare de situatii noi. Cand Jupiter se afla in semnul sau feminin, respectiv Pesti, chiar daca aici planeta a fost detronata de Neptun, intreaga situatie se modifica, actionand mai mult la nivel spiritual. Aduce compasiune, empatie, dorinta de ajutor fara interes, fara castig propriu.

Totusi avand in vedere ca cele doua semne mentionate, deci Pesti si Sagetator sunt semne schimbabile, care se muta foarte usor, putem preciza si faptul ca influenta pe care Jupiter o emana se simte pentru o perioada scurta de timp, ea se modifica destul de repede, iar situatia pozitiva pe care o prezinta este destul de dezechilibrata si instabila. Asta nu inseamna ca binele tine putin ci doar ca vine mai des putem spune, si in doze mai mici. Vom lua in continuare fiecare zodie, pentru a delimita pozitia lui Jupiter in semnele zodiacale si pentru a face o corelare mai potrivita.

Jupiter in zodia Berbec

Jupiter in zodia Berbec

Jupiter in zodia Berbec se afla in pozitia de Trigonocratie, iar aici se va putea observa o foarte mare dorinta de exprimare a sinelui cat si de expansiune a cunostintelor la nivel social. Cei care au planeta in zodie se pot bucura de un mare respect de sine si de cele mai multe ori au resursele necesare pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi, fara a implica vreun anume interes ascuns. Ei vor oferi mereu tot ce au, indiferent ca vorbim despre resurse financiare sau spirituale, le vor pune pe tava in fata celor care au nevoie, vor fi dornici sa se sacrifice chiar pentru binele comun. Ce au de castigat aici este insa de mare pret, deoarece astfel isi cladesc o stima impresionanta si relatii de lunga durata cu cei in viata carora isi lasa amprenta.

Jupiter in zodia Taur

Jupiter in zodia Taur

Atunci cand vorbim despre Jupiter in zodia Taur, ne referim in primul rand la pozitia sa si anume la aceea de peregrinaj. Aici Jupiter aduce foarte mult succes pe partea financiara, realizari rasplatite, insa toate aceste resurse fiind atribuite placerilor sublime, rafinate. Tot in acest semn zodiacal Jupiter isi va face simtita prezenta numai daca nativii muncesc din plin si isi dau seama ca trebuie sa lupte pentru tot ceea ce vor sa aiba in viata. Mesajul pe care aceasta pozitie il transmite este acela de a simti aproapele, de a-l cinsti si de a fi umil pentru a putea trage foloase.

Jupiter in zodia Rac

Jupiter in zodia Rac

Nativii cu Jupiter in zodia Rac au tendinta de a miza pe ceea ce deja s-a intamplat pentru a-si construi viitorul. Aici planeta in discutie se afla in exaltare si vom observa la majoritatea indivizilor tendinta de a valorifica inainte de toate familia, prietenii, oamenii dragi, fiind foarte legati de tot ceea ce inseamna patrimoniu, traditii si conservatorism, insa intr-o maniera mult mai inovatoare, aducand ceva inedit in toate situatiile. Creativitatea acestor nativi se exprima la un nivel mult mai modern.

Jupiter in zodia Leu

Jupiter in zodia Leu

Pentru cei care au planeta Jupiter in zodia Leu intreaga situatie astrala este favorabila, ei vor reusi sa se impuna in societate prin binele pe care il vor face, iar aici planeta se va face simtita cu multa stima, va aduce realizari importante, mai ales pentru cei care lucreaza in domenii ce tin de imaginatie, de public, de creativitate si nu in ultimul rand de umanitate, de asociatii non profit. Acesti nativi se vor bucura foarte mult de sprijin de la persoane importante, mai ales pentru ca sunt mereu condusi de idei nobile si de ganduri marete.

Citește și:  Cristale norocoase pentru zodia Varsator

Jupiter in zodia Fecioara

Jupiter in zodia Fecioara

Nativii cu Jupiter in zodia Fecioara vor pune in folosul comunitatii si al familiei toate calitatile lor, vor incerca din rasputeri sa perfectiuneze mediul in care traiesc, vor face tot posibilul ca lucrurile sa mearga ca pe roate. Ei se vor bucura de un potential creator desavarasit, nimeni nu ii va putea intrece atunci cand va fi vorba de tenaciate si de perfectiune, in plus in viata lor totul se va contura ca si intreg, un univers care functioneaza dupa reguli si principii proprii de o aura sublima a divinitatii.

Jupiter in zodia Balanta

Jupiter in zodia Balanta

Nativii cu planeta Jupiter in zodia Balanta, deci cand se afla in pozitia de peregrinaj, se va manifesta o foarte puternica capacitate de a se dedica, de a se oferi fara nici un fel de asteptari, in plus va oferi si foarte mult respect de sine cat si pentru ceilalti. Nativii cu Jupiter in Balanta vor manifesta si o atractie mult mai mare pentru rafinament, pentru bine, insa vor incerca foarte mult sa ofere aceste stari si celor dragi sau prietenilor, nu doar propriei lor persoane.

Jupiter in zodia Scorpion

Jupiter in zodia Scorpion

Nativii cu Jupiter in zodia Scorpion au de regula foarte multa putere de lupta. Aici planeta se afla in pozitia de Trigonocratie si Jupiter ii va ajuta sa isi capete un balans armonios, sa se tempereze, sa inteleaga atat binele cat si raul si sa nu mai fie atat de pesimisti. Ei vor capata mai mult respect pentru viata, pentru oameni si pentru propria persoana, anuland cat de putin macar tendintele de negativism cu care Scorpionii sunt atat de invatati. Totusi ei se vor bucura si de foarte mult succes.

Jupiter in zodia Sagetator

Jupiter in zodia Sagetator

Nativii care au planeta Jupiter in zodia Sagetator au practic propriul lor guvernator in casa. Aici planeta isi va manifesta intreaga forta benefica, va oferi multa inteligenta, compasiune, putere de a lupta impotriva raului, de a oferi celor dragi un sprijin si multa iubire, respect. Pe de alta parte se mai poate spune si ca Jupiter in acest semn se intareste, se purifica si isi recapata fortele. Progresul este cuvantul de baza si convingerea ca totul va fi bine in cele din urma, indiferent de circumstantele prezente.

Jupiter in zodia Capricorn

Jupiter in zodia Capricorn

Nativii cu Jupiter in zodia Capricorn au capacitatea de a-si intari veniturile, de a se folosit de resursele cat de mici pentru a putea ajunge la succes, la stima, la o pozitie mai inalta in societate sau la locul de munca, ei vor fi sprijini de acest semn astral mai ales atunci cand va fi nevoie de un efort fizic sau psihic mai mare pentru a finaliza ceva.

Jupiter in zodia Varsator

Jupiter in zodia Varsator

Nativii care au Jupiter in zodia Varsator s-ar putea declara ca si neutri, deoarece aici planet se afla in peregrinaj si pare sa nu aiba nici o influenta. Totusi se va putea faptul ca pozitivismul lui Jupiter va intari starea de buna voie aVarsatorilor, in plus va adauga putin optimism la tot ceea ce insemana schimbari in viata nativilor. Pe de alta parte progresul pe care Jupiter il emana, deci tendinta de a merge mai departe, de a reusi si de a imparti bucuriile cu toata lumea se vor observa aici ca fiind mai pregnante chiar daca acesti nativi deja sunt indreptati catre acea directie.

Jupiter in zodia Pesti

Jupiter in zodia Pesti

Finalmente avem ativii cu Jupiter in zodia Pesti, deci in casa feminina, fiindca inainte zodia pesti era patronata de planeta Jupiter, fiind ulterior detronata de Neptun. Progresul lor se va simti cel mai mult atunci cand vor dori sa obtina ceva, iar toata forta lor cat si taria credintei se vor contura in idealuri frumoase, puse in folosul tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.