Interpretare vis in care apare un complot

0
178
Interpretare vis in care apare un complot

Interpretarea viselor in care apare un complot. Atunci cand visezi ca esti amestecat intr-un complot inseamna ca trebuie sa ai mare grija la cei din cercul tau de prieteni, deoarece e posibil sa fii barfit si sa ai parte de ghinion, de multe necazuri o buna vreme.

Complotul din vis mai poate insemna si faptul ca cineva pune la cale ceva urat impotriva ta, se poate sa fie vorba de colegii de la locul de munca, mai ales de cei care nu te prea suporta.

Daca esti descoperit intr-un complot in vis, acest fapt simbolizeaza pierderea unor prieteni buni si adevarati mai ales din cauza comportamentului tau urat.

Daca visezi ca cineva comploteaza impotriva ta inseamna ca vei reusi sa scapi de datoriile pe care ti le-ai facut, in sfarsit te achiti de tot.

Daca visezi ca esti descoperit facand un complot impotriva cuiva inseamna ca vei avea parte de un loc de munca decent, care te va bucura. Atunci cand visezi ca faci uz de un complot inseamna ca te vei desparti de cineva drag sau ca vei lasa in urma un obicei urat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un viol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.