Interpretare vis in care apare afacere

0
2245
Interpretare vis in care apare afacere

Interpretarea viselor in care apare o afacere se refera inainte de toate la felul in care isi administrezi tu activitatile la locul de munca. Insa simbolurle sunt multiple si depind de felul in care iti apare afacerea in vis, de persoana pe care o visezi alaturi de care inchei afacerea, de restul factorilor cat si de aspectele din viata ta reala.

Daca visezi ca pierzi intr-o afacere si in realitate ai o afacere inseamna ca doar iti faceai griji in ceea ce priveste viata ta profesionala, ai anumite ganduri necurate, temeri care pot lua o forma.

In aceasta situatie, subconstientul este cel care ne avertizeaza sau nu ne da pace pe timpul noptii, sugerand ca trebuie sa fim mai atenti si sa luam masuri pentru buna functionare a lucrurilor.

Pe de alta parte daca visezi ca inchei o afacere buna inseamna ca vei avea parte un castig la care nici nu visai, e posibil sa castigi la loto sau sa primesti o suma de bani de la locul de munca, sa primesti un bonus, o marire de salariu sau sa fii promovat.

 

Se mai spune ca atunci cand visezi ca inchei o afacere buna inseamna si ca vei avea noroc in iubire, vei cunoaste o persoana de care te vei indragosti fara sa te mai gandesti la defectele tale, in acest context afacerea aparand asemeni unui acord, a unei relatii incheiate intre doua persoane.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un hoinar

Daca visezi ca mergi intr-o calatorie in interes de afaceri inseamna ca vei avea parte de solutionarea unei probleme mai vechi, vei gasi drumul pe care trebuie sa il iei in viata. Insa daca visezi ca mergi in interes de afaceri la un drum lung si nu iti convine acest lucru inseamna ca cineva te va forta sa iei anumite decizii sau sa faci anumite lucruri, ori o vei face de buna voie, pentru ca stii ca este calea corecta dar nu o vei face din placere.

Daca visezi ca mergi cu bucurie intr-o calatorie de afaceri inseamna ca vei avea parte de foarte multe intamplari favorabile la locul de munca.

Afacerea din vis mai poate reprezenta si faptul ca vei incheia o colaborare, poate ca vei fi in curand promovat, ti se va oferi o anumita oportunitate la locul de munca sau infara lui, pe care este bine sa o accepti insa numai in cazul in care esti convins ca este ceva potrivit pentru tine si numai dupa ce ai analizat toate detaliile problemei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.