Interpretare vis in care vezi masina de politie

0
8004
Interpretare vis in care vezi masina de politie

Interpretarea viselor in care vezi masina de politie are de-a face cu probleme din viata personala ce necesite indreptare, are de-a face cu nevoia de a respecta anumite reguli si de a face ordine in viata ta.

A visa o masina de politie este un semn ca in viata reala ai nevoie de un ajutor pentru a te indrepta intr-o anumita directie sau pentru a te ajuta sa scapi de niste probleme. Visul ilustreaza ca in curand s-ar putea ca acest ajutor sa iti soseasca.

Visul in care vezi masina politiei semnifica si tulburari de natura interioara ce necesita o clarificare de urgenta deoarece iti tulbura din ce in ce mai mult existenta si incepe sa iti afecteze si alte planuri. S-ar putea ca in viata reala anumite sentimente contradictorii sa se rasfranga si asupra muncii tale sau a activitatii profesionale din cadrul unei firme sau institutii.

De regula, a visa masina de politie mai semnifica si o presupusa vina pe care o simti fata de ceva sau cineva. Exista sansa ca in viata reala sa fi avut de-a face cu persoane certate cu legea si acum te simti vinovat(a) pentru ca ti-ai afectat imaginea.

Totodata se poate intampla ca in realitate sa fi avut de gand sa comiti o ilegalitate si acest lucru vine in contradictie directa cu felul tau de a fi sau a gandi. Drept urmare subconstientul iti trimite semnale ca ceea ce ai vrut sau vrei sa faci nu este in concordanta cu natura ta fireasca.

masina de politie

Daca visezi o masina de politie ca se apropie de tine simbolizeaza iminenta unei probleme mai mult interioare sau de constiinta, presupune existenta sau amenintarea unui eveniment negativ asupra vietii tale.

Citește și:  Interpretare vis in care uiti unde ai pus cheile, banii sau portofelul

S-ar putea ca in viata reala sa ai de-a face cu situatii aparent normale insa cercetand in profunzime sa constati ca exista multe nereguli care in timp sa iti afecteze imaginea si calitatea relatiilor cu cei din jurul tau.

Daca visezi ca o masina de politie doar trece pe langa tine si apoi se indeparteaza reflecta faptul ca in realitate ai trecut pe langa o situatie primejdioasa care ar fi putut sa lase urme in constiinta ta.

La fel de bine poate sa simbolizeze si o posibila situatie din viitor in care te vei afla intamplator in mijlocul sau la periferia unor evenimente neplacute si care te pot afecta negativ.

Visul in care vezi o masina de politie mai poate sugera si ideea ca nu ai control suficient asupra vietii tale sau asupra unor situatii mai delicate si care iti pot scapa de sub control. Daca visezi asa ceva sau te simti intr-o asemenea postura atunci este bine sa iti privesti cu mai multa atentie activitatea sau intalnirile cu persoanele din jur deoarece se pare ca exista o intepretare gresita  ale unor aspecte esentiale.

Visul inseamna, totodata, si nevoia de a te impune in anumite imprejurari, ai nevoie de o mai mare autoritate pentru a-ti expune intentiile sau ideile. Visul arata o lipsa acuta de atentie asupra unor lucruri ce par marunte la prima vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.