Descendent in Capricorn

0
2413
Descendent in Capricorn

Nativul cu descendent in Capricorn subliniaza faptul ca nu prea stie sa se alinieze cu persoanele care nu i se potrivesc, el fiind un expert in situatii de genul acesta. In relatiile personale, care tin de sentimente, poate sa arate o prudenta continua, o retinere sau poate chiar o timiditate, motiv pentru care se va casatori foarte tarziu, iar nevoia de casnicie ii va porni din dorinta de a avea si el un statut social sau o siguranta cum ca cineva ii este alaturi. Acest nativ nu se va grabi deloc sa se casatoreasca, dorind inainte de toate sa isi cladeasca o situatie financiara pe care sa se bazeze, iar in cele din urma sa ajunga sa isi gaseasca si el un partener de viata, caruia sa stie ca are ce sa-i ofere si de la care stie ca poate primi.

Nativii cu descendent in Capricorn vor atrage persoane mature, responsabile, ambitioase, intr-o oarecare masura chiar autoritare am putea spune, sau intr-o singura idee, persoane care sa fie stapanul ori ghidul relatiei. Casnicia, oricat de tarziu ar fi pornita, va fi una de durata, aparuta la varsta la care deja nativul este „copt” si initiat in ale vietii. Daca insa in relatia sa de cuplu va aparea un esec, divortul va iesi mereu din discutie din frica de a nu fi judecat de familie sau de cei apropiati si desigur din teama de a nu ramane singur.

Nativul cu descendent in Capricorn isi poate cunoaste perechea chiar in cadrul serviciului, avand in vedere ca el este un om responsabil, pentru care munca este pe primul loc si desigur acea relatie pornita la serviciu va fi direct proportionala cu cariera sa. Partenerul pe care il va alege va fi unul pe care il va vedea ca un sprijin pe plan profesional ori pe plan social, desigur un om matur, caruia ii place sa aiba grija de oameni, sa ii ocroteasca. In concluzie despre ceea ce are nevoie un astfel de nativ, totul se rezuma la protectie, la siguranta, iar din acest punct de vedere nu excludem relatia cu un partener mult mai in varsta fata de el.

Citește și:  Ce facem cand Mercur este retrograd?!

Capricorn

In acelasi timp se prea poate ca nativul cu descendent in Capricorn sa aleaga foarte bine sa stea si singur toata viata, ori abia spre sfarsitul ei sa se alature cuiva, sau mai bine spus sa accepte pe cineva in viata sa, iar atunci cand va face acest pas, totul se va concretiza printr-o oarecare singuratate petrecuta in doi. La baza casniciei nu va sta iubirea in nici un caz, va sta doar stabilitatea materiala, dorinta de a avea siguranta, iar pasul cel mare va fi facut numai in momentul in care va considera ca isi poate asuma un astfel de rol, de viata traita in doi, in acelasi timp singur.

Rabdarea nativului cu descendent in Capricorn fata de partener este foarte mare, fiind si un excelent sfatuitor, insa atmosfera in care se va incadra nu va fi una tocmai calda, totul concretizandu-se in respect reciproc, distanta si raceala, partenerul ideal fiind desigur unul nascut in zodia Capricorn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.