Interpretare vis in care incep electrocasnicile sa porneasca singure

0
380
Interpretare vis in care incep electrocasnicile sa porneasca singure

Interpretarea viselor in care incep electrocasnicile sa porneasca singure reflecta intr-o oarecare masura nevoi urgente pe care nu le constientizezi indeajuns.

Daca visezi ca aparatele electrocasnice incep sa porneasca singure prin casa atunci este un semn ca nu iti coordonezi prea bine activitatile si nevoile, ai o “diferenta de fus orar” intre gand si fapta, o sa fie nevoie sa te organizezi mai bine pentru a avea si efecte in realitate.

Daca visezi asemenea scene in locuinta ta atunci este mai mult ca sigur ca ceva nu este in regula, in cazul in care iti porneste aragazul este un semn ca iti cheltuiesti banii si faci risipa inutila sau ai pierderi pe undeva, iti scapa de sub control afacerile si risti sa ramai cu buza umflata.

electrocasnice

Aragazul sau soba pe gaz sau electrica simbolizeaza in general energia ta, consumul pe care il faci constient sau inconstient, cu sau fara folos, tocmai de aceea in aceasta ipostaza se spune ca visul te atentioneaza in legatura cu munca sau activitatea ta, banii tai sau gandirea.

Visul poate sa aiba cam doua directii in acest caz, cel de irosire fara sens a energiei sau faptul ca trebuie sa faci un efort imediat pentru un scop anume, o sa existe in curand si motivatia pentru acest lucru.

Daca visezi ca porneste masina de spalat haine singura atunci exista posibilitatea ca in scurt timp sa fii nevoit(a) sa iti revizuiesti comportamentul sau imaginea ta in fata celorlalti. In aceeasi ipostaza s-ar putea sa existe o ocazie in curand in care o sa treci razant pe langa o situatie incalcita in care o sa te cam sifonezi.

Citește și:  Interpretare vis in care iti trebuie la baie si nu gasesti nicaieri o baie

In cazul in care visezi ca televizorul porneste singur atunci s-ar putea ca in realitate sa te pacaleasca cineva, o sa petreci momente in compania unei persoane necinstite sau care minte din placere.

Daca visezi ca porneste cuptorul de la sine se poate ca in zilele urmatoare sa ai un beneficiu maricel, un venit neasteptat si care iti va produce realmente fericire. Poate sa fie asociata aceasta scena cu castigurile de la loto sau cu un cadou din partea cuiva, ori la fel de bine s-ar putea sa gasesti pur si simplu niste bani de care ai uitat si pe care i-ai pus deoparte cu ceva timp in urma.

electrocasnic care se aprinde singur

Daca in vis iti porneste frigiderul desi este oprit in prealabil atunci exista posibilitatea ca sa cunosti o persoana lacoma in curand, probabil fiind chemat(a) sau invitata in acelasi loc cu tine de catre cineva, o cunostinta comuna poate.

Visul in care iti porneste ventilatorul face referire la necesitatea de a te relaxa, ai nevoie de o detasare totala fata de munca ta sau fata de relatiile obositoare, visul ilustreaza faptul ca o sa mergi undeva sau o sa te retragi pentru a-ti reincarca bateriile. Daca in viata reala ai o activitate incarcata si esti solicitat(a) la maxim atunci visul te anunta ca in curand o sa iti iei un concediu sau o intrerupere cauzata de stres sau oboseala fizica. Nu este exclus sa iti faci si niste planuri pentru a schimba ceva in plan profesional in ideea de a-ti usura activitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.