Interpretare vis in care iti bati seful sau il umilesti

0
183
Interpretare vis in care iti bati seful sau il umilesti

Interpretarea viselor in care iti bati seful sau il umilesti reflecta in realitate situatii in care o sa te straduiesti sa aduci din nou echilibrul in viata ta, se refera la aspecte importante pe care vei incerca sa le pui in ordine.

Daca visezi ca iti bati seful ilustreaza o disputa cu cineva care doreste sa se impuna asupra ta sau vrea sa isi impuna ideile in dezavantajul tau.

A visa ca iti bati seful mai reprezinta si o stare psihica sau emotionala in care esti dezechilibrat si partea mai agrasiva, mai dominanta a personalitatii tale incepe sa iti acapareze din ce in ce mai mult controlul actiunilor.

Visul arata pericolul de a deveni o pesoana agresiva in mod excesiv si dorinta de a-i controla intentionat pe ceilalti, denota pericolul unei usoare abrutizari in relatiile apropiate sau in relatiile profesionale.

In acelasi timp acest gen de vis face o trimitere la felul in care te organizezi pentru a diminua influenta pe care o are cineva asupra ta. Se poate ca in viata reala sa iei o hotarare de a scapa de influenta cuiva, s-ar putea intampla sa refuzi ordinele sau indicatiile unei persoane superioare de la locul de munca sau din alta imprejurare.

umilirea sefului

Totodata reflecta si o stradanie de a scapa de un sentiment de frustrare sau anxietate, te lupti pentru a iesi dintr-o depresie cauzata de probleme apasatoare ce dureaza de foarte mult timp.

In cazul in care visezi ca iti umilesti seful este un semn ca in viata reala pierzi teren in fata cuiva care se dovedeste mult mai evoluat(a) ori mult mai puternic(a) decat tine.

Citește și:  Interpretare vis in care esti luat ostatic

Daca visezi ca iti umilesti seful inseamna ca in realitate nu poti sau nu vei putea sa te impui intr-o anumita situatie, o sa pierzi intr-o confruntare directa sau indirecta cu cineva care se dovedeste a fi mult mai inteligent si mult mai hotarat ca si tine.

De asemenea visul arata ca o sa pierzi niste bani sau vei pierde din onoare datorita faptului ca nu vei actiona intr-o modalitate convenabila sau onesta.

Visul in care iti umilesti seful de la serviciu este un semn ca s-ar putea ca in realitate sa ti se atraga atentia in fata colegilor de munca asupra unor chestiuni legate de munca ta, faptul ca nu ai dus pana la capat un lucru ori nu ai respectat un anumit program.

De asemenea visul, in alte circumstante, poate sa insemne o cadere morala sub standardele obisnuite pe care o vei suferi intr-o imprejurare anume. De exemplu, s-ar putea ca in viata reala sa te trezesti in compania cuiva care o sa te puna la respect intr-un domeniu profesional sau o sa iti impuna respect datorita calitatilor spirituale pe care le are, net superioare fata de cele da care dispui tu.

Daca ai parinti severi si inca locuiesti cu ei intr-o locuinta comuna s-ar putea sa te deranjeze cumplit faptul ca iti impun un anumit program care iti da total peste cap toate distractiile pe care ti le vei programa in urmatoarea perioada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.