Interpretare vis in care apare un castig la loterie

1
21469
Interpretare vis in care apare un castig la loterie

Interpretarea viselor in care apare un castig la loterie. Daca visezi ca vei castiga la loterie inseamna vei avea parte de necazuri in viitorul apropiat, visul fiind exact opusul realitatii.

Castigul la loterie din vis reprezinnta adesea frustrarile din viata reala, poate ca aveti nevoie de foarte multi bani si astfel in subconstient pe timp de noapte va faceti cate o mica bucurie imaginara, insa niciodata nu inseamna ca veti castiga in realitate.

In cazul in care visezi ca cineva castiga la loterie inseamna ca iti faci multe iluzii, iar atunci cand visezi ca joci la loterie inseamna ca vei avea parte de multe necazuri, de nesanse, de nereusite.

In cazul in care visezi ca participi la un joc de loterie inseamna ca ai o mare nesiguranta de sine, iti asumi multe riscuri, viitorul tau ti se pare incert, te ingrijorezi mult din cauza ca nu esti in stare sa duci la bun final unele lucruri.

loterie

Atunci cand visezi ca pierzi la un joc de loterie inseamna ca vei fi apreciat, cineva isi va indreapta atentia catre tine, vei avea de castigat multe din viata de zi cu zi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare sah

In cazul in care visezi ca ai un loz castigator inseamna ca o vei duce foarte prost cu banii, vei avea numai de pierdut in viata, iar situatia financiara ti se va agrava foarte mult.

In cazul in care visezi ca ai un bilet la loterie si apoi castigi cu el inseamna ca trebuie sa te pregatesti si pentru multe certuri in familie, pentru o perioada incarcata cu energie negativa si chiar necazuri de proportii.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un castig la loto inseamna ca chiar vei primi bani in realitate, in ciuda interpretarii generale care spune ca atunci cand in vis speri la un castig mare de fapt sperantele tale sunt desarte si nu te vei alege cu nimic.

1 COMENTARIU

  1. sa stiti ca nu e adevarat … nimeni nu stie interpretarea viselor … orice acolo iti spune rau ca e rau ” daca te uiti pe dictionar de vise “

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.