Interpretare vis in care esti in spital si vezi doctori

0
28385
Interpretare vis in care esti in spital si vezi doctori

Interpretarea viselor vis in care esti in spital si vezi doctori reflecta in mare masura situatii in care o sa poti efectua o tranzitie cu ajutorul unui suport moral sau material, se refera in general la posibilitatea de a face o schimbare in bine datorita unor ajutoare intamplatoare.

Daca visezi ca esti in spital si vezi doctori inseamna ca in realitate o sa urmeze o perioada destul de interesanta in care te vei lovi de situatii inedite si persoane la care nu te astepti sa iti iasa in cale, o sa iti rezolvi problemele cu o usurinta demna de invidiat.

doctori in laborator

De asemenea visul mai ilustreaza anumite griji pe care ti le faci din cauza ca nu ai procedat corect intr-o situatie anume dar in curad o sa ai si posibilitatea de a indrepta erorile comise.

La fel se poate spune si in cazul unei relatii de prietenie sau de alta natura precum si in cazuri mai particulare cand nu ai tratat o anumita persoana cum se cuvenea iar acum, in sfarsit, o sa ai ocazia de a-ti cere scuze sau de a recompensa ofensa adusa cuiva.

Daca visezi asa ceva inseamna ca in realitate o sa gasesti o rezolvare la un conflict mai vechi si care nu a incetat sa mocneasca, s-ar putea sa cauti cu disperare o cale de a te impaca cu cineva anume si in scurt timp o sa primesti sprijinul cuiva sau intermedierea necesara pentru a te impaca.

In cazul in care visezi ca esti in spital si astepti in cabinet iar niste doctori apar atunci se poate ca in realitate sa iti rezolvi niste  necesitati majore, probabil o sa ai nevoie de sustinerea cuiva pentru a te ridica pe o treapta superioara in cadrul profesiei si o sa primesti in ultima clipa un raspuns pozitiv, se poate ca din diverse motive sau imprejurari favorabile ajutorul promis sa soseasca curand.

Citește și:  Interpretare vis in care esti internat in spital pentru operatie

Daca visezi ca apar doctori in timp ce esti internat in spital ilustreaza si rezolvarea unor neintelegeri in familie, a unor discutii contradictorii avute cu sotia – sotul – neamuri apropiate – contre intre membrii familiei si situatii care necesita o schimbare rapida.

De regula semnifica aparitia unei situatii ce trebuie modificata in termeni rezonabili iar daca vezi doctori care apar reflecta scurtarea agoniei, este un semn ca in viata reala se va ajunge la un numitor comun, se va gasi solutia optima pentru reglementarea situatiei.

medic in spital

Faptul ca in vis iti apar doctori semnifica in alte interpretari si o stare de linistire in legatura cu o boala pe care banuiesti ca o ai sau o afectiune cronica, scena aceasta presupune faptul ca necazurile iti vor disparea sau in curand anumite probleme de sanatate se vor diminua simtitor,insa , in acelasi timp s-ar putea sa fie nevoie de o internare sau ceva asemanator.

Este posibil ca in curand sa dispara simptomele unei boli si nu o sa cazi la pat si nici nu se intrevede vreo agravare in alta directie sau o alta afectiune deosebita.

Daca in realitate afacerile nu iti merg prea bine in ultimul timp visul te anunta ca iti faci griji neintemeiate caci o sa primesti suportul necesar cu privire la o schimbare pe care o poti aduce pentru a imbunatati ori remedia ce se mai poate. In acest caz visul arata faptul ca se intrevad in curand sanse de a salva o parte din investitii.

Pe de alta parte un asemenea vis mai poate sa semnifice si o neliniste pe care o ai in raport cu o stare emotionala care persista de foarte mult timp in viata ta. Se poate ca in viitorul apropiat sa gasesti intelegere la cineva in care ai incredere destul de mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.