Interpretare vis in care apare un cocos

0
18602
Interpretare vis in care apare un cocos

Interpretarea viselor in care apare un cocos. In cazul in care visati un cocos pe un turn de biserica inseamna ca a venit momentul sa va apucati de o anume treaba iar daca apare pur si simplu in vis inseamna, in visele femeilor, ca doresc un barbat in viata lor. In visele barbatilor, cocosul reprezinta faptul ca au intetii clare cu femeia care le este alaturi.

Daca visati un cocos care canta acesta prevesteste infidelitatea iar un cocos rosu poate simboliza o iubire puternica. Pe de alta parte se mai spune ca daca in visul unei femei se arata un cocos inseamna ca acesta va avea parte de noroc iar daca un cocos se arata in visul unei femei, ea va trebui sa munceasca foarte mult ca sa obtina ceva anume.

cocos

Cocosul mai reprezinta si o veste buna, un musafir drag, casatorie iar daca il vedeti in vis ca va ataca inseamna ca veti avea parte de multe nemultumiri. Daca visati ca aveti un cocos inseamna ca primit noutati imbucuratoare iar cand il auziti ca va canta dimineata inseamna ca veti avea noroc in iubire si ca dorintele va vor fi realizate.

Daca visati un cocos care nu poate sa cante inseamna ca veti avea parte de dusmanie, de certuri, iar cand acesta canta mult inseamna ca veti avea parte de noroc in dragoste, de fericire si de bucurii, in plus un succes se apropie mult de dumneavoastra.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o buburuza

Atunci cand visati un cocos care canta cu capul in sus inseamna ca aveti un prieten fals care va pregateste un lucru rau iar daca visati un cocos care doarme inseamna ca veti primi un anume raspuns negativ intr-o chestiune importanta.

cocosel

Atunci cand visati un cocos care se lupta inseamna ca veti avea parte de infidelitate in viata de cuplu iar un cocos care face oua in vis, ceea ce in realitate este total imposibil, inseamna ca veti primi o mostenire la care nu v-ati asteptat.

Cand visati ca prindeti un cocos inseamna ca veti avea parte de cearta iar daca in vis un cocos tace inseamna ca aveti un rival in iubire. Cand visati ca taiati un cocos inseamna ca veti pierde un prieten bun ori o sluga care va era foarte credincioasa iar daca vedeti pur si simplu un cocos tantos inseamna ca sunteti o persoana semeata, capricioasa iar atunci cand va veti casatori veti avea parte de bogatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.