Interpretare vis in care ai foarte multe cutii cu medicamente

0
667
Interpretare vis in care ai foarte multe cutii cu medicamente

Interpretarea viselor in care ai foarte multe cutii cu medicamente se refera in general la sanse sau ocazii pe care o sa le ai in curand pentru a depasi anumite obstacole.

Daca visezi ca ai mai multe cutii cu medicamente este un semn ca in realitate o sa ai nevoie de anumite schimbari in viata ta, de regula se spune ca asemenea vis indica nevoia de a elimina anumite aspecte negative care iti umbresc comportamentul sau gandirea in anumite ipostaze.

In acelasi timp visul mai poate anunta si o insanatosire pentu persoanele aflate la pat din cauza unor afectiuni medicale.

Daca visezi ca ai niste cutii cu medicamente inseamna ca in curand o sa ai nevoie de sprijinul cuiva special de langa tine, se poate ca sa te simti dezorientat(a) si singur(a) si tocmai de aceea in scurt timp o sa intrebi mai multe persoane daca nu vor sa iti tina companie pentru o perioada macar.

Daca visezi asa ceva este un semn de slabiciune morala si depresie, probabil ca in cele din urma o sa fie cineva care o sa iti ofere o doza de optimism in viata.

In cazul in care in realitate esti in incurcatura cu finantele acest vis reflecta faptul ca o sa incerci sa iti gasesti mai multi parteneri care sa te sprijine intr-o actiune dar pana la urma o sa ramana intreaga afacere in suspans deoarece nu vei considera pe nici unul demn sau pregatit pentru o asemenea sarcina.

cutie cu medicamente

Visul in care vezi mai multe cutii cu medicamente poate sa simbolizeze nevoia de o revitalizare a unei activitati sau a unui sentiment, in aceasta ordine de idei s-ar putea ca in scurt timp sa ajungi la concluzia ca pentru a atinge un anumit obiectiv o sa fie nevoie de un nou impuls, o noua transa de bani sau o noua viziune mult mai exacta.

Citește și:  Interpretare vis in care esti bolnav si nu vrei sa iti iei medicamentele

De asemenea, scena aceasta mai reflecta si nevoia de a impresiona pe cineva cu o atitudine mult mai colorata si mai decisa. Nu ar fi de mirare ca in curand sa incepi sa faci cadouri persoanei iubite asa cum nu ai mai facut-o pana acuma.

Daca in realitate ai probleme la niste examene si nu te simti in stare sa le iei atunci visul te anunta ca o sa trebuiasca sa iti inmultesti eforturile pentru a reusi sa treci de ele.

Daca visezi ca ai foarte multe cutii de medicamente in mana si nu esti sigur(a) pe care sa o deschizi atunci s-ar putea ca in viata reala sa ai dubii in legatura cu masurile pe care tebuie sa le adopti in varii situatii sau intr-o situatie anume.

Daca este vorba de un necaz personal in familie atunci exista sansa de a te incurca in luarea unor decizii referitoare la masurile pe care o sa trebuiasca sa le iei alaturi de familia ta.

In cazul in care ai o problema personala la locul de munca atunci s-ar putea sa ti se ofere mai multe sanse de a te remarca in plan profesional si sa nu poti lua inca o decizie referitoare la acest aspect deoarece nu esti sigur(a) care dintre ele este cea mai potrivita pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.