Interpretare vis în care apare un safir

0
1000
Interpretare vis in care apare un safir

Atunci când visezi un safir înseamnă că te vei întâlni cu o persoană foarte importantă care te va ajuta în tot ceea ce vrei să faci și te va îndruma în viață.

Dacă visezi că porți safir înseamnă că vei fi prea grăbit în acțiunile tale și vei lua decizii greșite, ceea ce te va duce la pierzanie, și trebuie să încerci să te temperezi dacă nu vrei să pierzi tot.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi un safir înseamnă că vei avea foarte mult noroc la bani, e posibil să câștigi chiar la jocuri de noroc în cazul în care ești un împătimit.

Se spune că atunci când visezi mai multe safire și sunt mărunte înseamnă că vei avea un câștig mărunt care însă te va bucura, iar dacă visezi pietre foarte mari înseamnă că și câștigul tău va fi la fel.

safir

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi un safir mare înseamnă că nu mai trebuie să îți faci griji, ești protejat de sărăcie, nu mai duci lipsă de nimic, toate îți merg bine.

Însă, dacă visezi că îl porți tu, înseamnă că cineva te va minți, te va înșela, va face tot posibilul ca să nu mai poți progresa și să te facă să te simți rău.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o mină

Dacă visezi că oferi cuiva un inel de aur cu o piatră de safir înseamnă că tu vei fi cel care va minți și va trăda persoana respectivă, iar dacă visezi că ți se oferă înseamnă că vei fi înșelat.

Dacă visezi că ai un inel de argint cu piatra de safir pe deget înseamnă că vei avea noroc, însă prețul pe care trebuie să-l plătești va fi destul de mare; e posibil să ai noroc la bani și să nu mai ai noroc în iubire, să fii singur toată viața.

Pe lângă simbolistica generală a safirului în vis, este fascinant să explorăm și variațiile de semnificație în funcție de nuanța pietrei prețioase. De exemplu, un safir albastru profund poate indica o căutare a adevărului și înțelepciunii, în timp ce un safir roz ar putea reprezenta dulceața și inocența în aspectele emoționale ale vieții.

Înțelegând nu doar forma, ci și culoarea safirului din visul tău, poți obține o perspectivă mai completă asupra mesajului subconștientului tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.