Interpretare vis in care apare un safir

0
993
Interpretare vis in care apare un safir

Interpretarea viselor in care apare un safir. Atunci cand visezi un safir inseamna ca te vei intalni cu o persoana foarte importanta care te va ajuta in tot ceea ce vrei sa faci si te va indruma in viata.

Daca visezi ca porti safir inseamna ca vei fi prea grabit in actiunile tale si vei lua deciziile gresite ceea ce te va duce la pierzanie si trebuie sa incerci sa te temperezi daca nu vrei sa pierzi tot.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un safir inseamna ca vei avea foarte mult noroc la bani e posibil sa castigi chiar la jocuri de noroc in cazul in care esti un impatimit.

Se spune ca atunci cand visezi mai multe safire si sun marunte inseamna ca vei avea un castig marunt care insa te va bucura iar daca visezi pietre foarte mari inseamna ca si castigul tau va fi la fel.

safir

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un safir mare inseamna ca nu mai trebuie sa iti faci griji, esti protejat de saracie, nu mai duci lipsa de nimic, toate iti merg bine insa daca visezi ca il porti tu inseamna ca cineva te vaa minti, te va insela, va face tot posibilul ca sa nu mai poti progresa si sa te faca sa te simti rau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare deget

Daca visezi ca oferi cuiva un inel de aur cu oiatra de safir inseamna ca tu vei fi cel care va minti si va trada persoana respectiva iar daca visezi ca ti se ofera inseamna ca vei fi inselat.

Daca visezi ca ai un inel de argint cu piatra de safir pe deget inseamna ca vei avea noroc insa pretul pe care trebuie sa il platesti va fi destul de mare, e posibil sa ai noroc la bani si sa nu mai ai noroc in iubire, sa fii singur toata viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.