Interpretare vis in care apare farmacie

1
3362
Interpretare vis in care apare farmacie

Interpretarea viselor in care apare farmacie. Atunci cand visezi ca esti in farmacie si vrei sa achizitionezi ceva anume inseamna ca in realitate vei avea parte de rezultate foarte bune in viata, mai ales de pe urma investitiilor facute. Totodata visul mai arata si faptul ca trebuie sa te feresti de imprumuturi banesti, el fiind o alarma.

In cazul in care visezi o farmacie care este deschisa non stop inseamna ca te pandeste o boala serioasa iar daca visezi o farmacie deschisa pe timp de zi inseamna ca vei avea parte de o boala mai scurta.

Farmacia din vis mai este si un avertisment asupra faptului ca e posibil sa ai probleme de sanatate si trebuie sa te ingrijesti mai mult.

Daca visezi o reteta luata de la farmacie inseamna ca e posibil sa primesti un ajutor de la cineva, sa primesti un sfat, reteta anuntand practic ceva anume de care e posibil sa fi uitat in urma cu ceva vreme, ori despre care credeti ca s-a uitat.

la farmacie

Atunci cand visezi o farmacie se mai spune ca nu trebuie sa iei bani de la cineva, sa nu-ti faci datorii, deoarece e posibil sa nu mai ai de unde sa-i dai inapoi. Daca visezi o farmacie deschisa non stop inseamna ca vei avea parte de o boala foarte mare iar daca visezi o farmacie deschisa numai pe timp de zi inseamna ca e posibil sa ai o mica deceptie sau rana, o mica afectiune a sanatatii pentru o perioada scurta de timp.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un catar

Atunci cand visezi ca mergi la o farmacie deschisa pe timp de noapte, la urgente inseamna ca vei avea parte de o boala mai grea.

Pe de alta parte farmacia din vis reprezinta faptul ca vrei sa te purifici, sa iti cureti sufletul, ai nevoie sa te organizezi mai bine, sa iei toate variantele in calcul, sa nu uiti de faptul ca trebuie sa elimini tot ce e negativ si sa rezolvi in cele din urma planul initial la perfectie.

Pe de alta parte inseamna ca vrei sa fii perseverent ca sa iti duci la bun final un proiect, vrei sa arati lumii ca poti mai mult decat vad ei, insa farmacia mai arata si faptul ca te afli intr-o situatie la care nu poti renunta, oricat de greu ti s-ar parea, nu vrei sa lasi nimic neterminat.

E posibil ca atunci cand visezi ca cauti o farmacie in vis sa insemne ca vei vrea sa cauti un remediu pentru durerea sufleteasca pe care ti-au pricinuit-o altii. Farmacia mai poate simboliza si faptul ca te simti responsabil pentru ceva anume, poate chiar vinovat pentru ceva rau ce s-a intamplat, iar acum vrei sa repari totul, sa alini suferinta provocata.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.