Interpretare vis in care esti pe un stadion care se prabuseste

0
950
Interpretare vis in care esti pe un stadion care se prabuseste

Interpretarea viselor in care esti pe un stadion care se prabuseste arata nehotararea de a te implica in miezul lucrurilor precum si nesansa ce decurge in urma faptului ca esti un simplu privitor la tot ceea ce se intampla in viata ta, fara a actiona in virtutea unor idei sau programe concrete.

A visa asa ceva poate sa insemne la urma urmei ca si daca stai pe margine viata iti poate fi afectata dramatic de alte persoane si nu ai cum sa impiedici asta. Daca visezi ca esti intr-o tribuna si se prabuseste intreg stadionul este un semn ca te agiti degeaba sa rezolvi problemele curente, nu vei reusi apropape nimic.

Multa lume pe stadion arata totodata si reteaua de cunostinte, prieteni si relatii profesionale pe care le ai in momentul actual si pe care nu le poti folosi intr-un mod constructiv si in ideea unor beneficii concrete.

In cazul in care esti spectator la un meci de fotbal si stadionul se probuseste inseamna ca iti faci planuri desarte si lipsite de consistenta. Ideile pe care vrei sa le pui in aplicare in viitor nu sunt valabile, au lacune majore ori nu ti-ai gasit partenerii potriviti pentru a le pune in aplicare.

stadion care se prabuseste

Daca stadionul se prabuseste in uralele celor din tribune in timpul unor faze fierbinti ce au loc pe teren inseamna ca este posibil sa fii martor la niste evenimente sociale mai de anvergura care vor avea loc in curand. Mai semnifica in acelasi timp si neputinta ta de a impiedica anumite turnuri ale activitatii la care iei parte ori intorsaturi bruste a unor initiative ce te privesc si pe tine.

Citește și:  Interpretare vis in care alergi dupa o masina

Daca la locul de munca astepti o marire de salariu ori o compensatie atunci poti sa astepti linistit(a) deoarece nu se va mai intampla din cauza unor restructurari ce au loc la un nivel mai inalt pe scara ierarhica. De asemenea, poate sa fie un semn ca promisiunea pe care au facut-o sefii de a te promova nu va mai avea loc, cel putin in viitorul apropiat.

Visul de acest gen poate ilustra in mod perfect si starile personale prin care treci si au finalitate depresiva, cu un sentiment de neimplinire. Se poate ca in viata reala sa iti doresti foarte mult cooptarea intr-o organizatie sau intr-o actiune comuna dar esti impiedicat in luarea unei decizii din cauza neincrederii in abilitatile tale, sau este posibil sa nu ai increre in cei care vor sa te coopteze.

Amanarea unei decizii de acest fel poate produce si o ruptura prin faptul ca in cele din urma se vor razgandi ceilalti inainte sa te hotarasti tu. Asta inseamna ca nu e recomandat sa cugeti la infinit ci e mult mai bine sa treci la actiuni concrete care pot sa iti aduca satisfactie si impliniri pe plan profesional sau personal.

Daca stadionul se prabuseste si reusesti sa scapi nevatamat(a) este un semn ca nu te vor afecta prea mult esecurile viitoare ci vor deveni invataminte. In cazul in care esti blocat sub daramaturi semnifica imposibilitatea de a iesi dintr-o stare de anxietate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.