Interpretare vis in care apare boi

0
5801
Interpretare vis in care apare boi

Interpretarea viselor in care apare boi. Atunci cand visezi boi care pasc inseamna ca in realitate vei avea parte de mult belsug, de bucurii, de bani si de avansare la locul de munca. Daca boi din vis sunt slabi inseamna ca vei avea multe griji financiare iar daca sunt grasi inseamna ca totul iti va merge bine.

In cazul in care visezi ca un bou rage inseamna ca vei primi o veste negativa care te va intrista iar daca visezi ca niste boi trag la caruta inseamna ca acestia vor aduce mult noroc si in acelasi timp o viata usoara.

Cand visezi boi care se bat sau care sunt furiosi inseamna ca trebuie sa te pazesti deoarece e posibil sa ai multe primejdii in fata, poate chiar la locul de munca, sau alaturi de prieteni. Daca visezi boi care trag la caruta mai poate insemna si faptul ca trebuie sa muncesti mai mult iar daca visezi ca boii stau si nu trag carul dupa ei inseamna ca trebuie sa iti mai iei si o perioada de pauza, sa te mai relaxezi.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un bătrân

Un singur bou in vis reprezinta faptul ca esti o fire cumpatata, nu te avanti prea tare in cheltuieli si din acest motiv vei avea si mult noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.