Interpretare vis in care apare un cantec

0
8323
Interpretare vis in care apare un cantec

Interpretarea viselor in care apare un cantec. Daca auzi cantece in somn inseamna ca in viitoarul apropiat vei participa la o mare petrecere si te vei simti bine. Cantecul din vis iti da adesea o stare de bine, numai in cazul in care nu este unul de bocet, deci acesta este semn de stare buna in viata, in general, de un viitor luminos si melodios din toate punctele de vedere.

De multe ori atunci cand visezi un cantec acesta poate prevesti si o serie de necazuri pe care inca nu le cunosti, ori probleme pe care vrei sa le ignori dar nu vei reusi.

Daca in vis cineva te roaga sa canti inseamna ca ai o foarte mare durere in suflet si nu ai cui sa o spui sau nu poti, avand in vedere ca astfel se sugereaza ideea destainuirii. Daca auzi un cantec de pasari inseamna ca vei avea parte de multa dragoste, de pasiuni arzatoare, care vor inflori ca o zi de primavara si vor dura multa vreme.

In cazul in care visezi ca rogi pe cineva sa iti cante inseamna ca vei avea o situatie financiara foarte buna la batranete iar daca tu canti este semn de sanatate subreda. In unele traditii precum cea persana, cantecul din vis aduce in realitate numai semne rele, avand in vedere ca acesta se canta numai de jale.

cantec

Insa daca auzi un cantec melodios, acesta nu poate produce decat o senzatie de bucurie, deci vei avea parte de bine, insa daca visezi ca esti interpret muzical intr-un cor bisericesc inseamna ca vei avea necazuri, posibil decesuri in familie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare afacere

Daca auzi clopote batand (cantec de clopote) inseamna vei avea necazuri si certuri iar daca auzi un cocos cantand (cantecul cocosului) inseamna ca ai noroc in iubire si ca vei avea satisfactii in munca pe care o prestezi la serviciu. Daca auzi in vis ca suna argintul inseamna ca te paste o boala si ca vei avea neplaceri in curand.

Daca visezi ca auzi pasari cantand inseamna ca vei primi o veste buna si daca auzi toba batand inseamna ca esti predispus la boli, prezinti riscuri de imbolnavire. Daca in vis auzi o usa scartaind inseamna ca trebuie sa eviti conflictele si infruntarile nu iti sunt favorabile. Daca in vis auzi o cearta inseamna ca vei primi o veste neplacuta.

Daca visezi ca iti pierzi auzul si nu mai auzi nici un cantec inseamna ca trebuie sa eviti suparararile din jur deoarece iti vor dauna sanatatii. Atunci cand auzi un cantec bisericesc inseamna ca vei reusi sa te implici in societate si desigur vei reusi sa ajuti oamenii din imediata apropiere a ta, vei face mult bine iar pentru asta vei fi apreciat.

Atunci cand visezi un cantec de vioara inseamna ca vei avea parte numai de bucurii si de intamplari placute in viata, sau cel putin in viitorul apropiat. Trebuie sa fim foarte atenti si la starea pe care insa ne-o produce un cantec de vioara, deoarece aceasta adesea este foarte melancolica si ori aduce amintiri in viata reala, ori e posibil sa va creeze o stare emotionala prea adanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.