Interpretare vis in care sofezi cu viteza mare fara sa functioneze franele

0
6332
Interpretare vis in care sofezi cu viteza mare fara sa functioneze franele

Interpretarea visului in care sofezi cu viteza mare fara sa functioneze franele reprezinta in cam toate cazurile o situatie scapata de sub control. Daca se intampla sa visezi asa ceva este foarte posibil sa te fi bagat intr-o ecuatie in care sunt foarte multe necunoscute metaforic vorbind.

Visul acesta prevesteste faptul ca nu mai ai control asupra unei situatii si inca nu iti dai seama probabil. Face referire mai degraba la o imprejurare decat la o persoana anume. Daca ai o afacere inseamna ca nu mai stii exact cum stai cu contabilitatea ori ceva nu merge deloc si nu ai aflat. Automobilul pe care il conduci in vis poate semnifica o calatorie sau o initiativa, sau la fel de bine poate sa reprezinte o inteprindere de-a ta care implica calatoriile.

In orice caz, faptul ca nu functioneaza franele simbolizeaza neputinta de a face ceea ce trebuie, mai exact sa iei masurile care se impun. Nefunctionare franelor poate face aluzie la o vointa prea mare din partea ta, poate sa insemne ca ti-ai dorit foarte mult sa faci un lucru pe care odata pornit nu mai stii cum sa il controlezi.

Acest vis implica automat si riscuri pe care ti le asumi fara a sti cu siguranta daca merita acest lucru. Daca masina pe care o conduci in vis este in stare proasta e un semn de griji si neincrederi pe care le ai, iar daca automobilul este aratos si robust inseamna ca te-ai pornit sa faci ceva cu deplina incredere si pregatit din toate punctele de vedere doar ca pe parcurs s-a intamplat un incident neasteptat si ti s-au dat toate afacerile peste cap.

Citește și:  Interpretare vis in care lovesti pe cineva cu masina

circuli cu viteza si nu merg franele

Referitor la viata sentimentala, acest vis ar putea semnifica o potentare a relatiei pe care o ai in momentul de fata, poate sa insemne un avant sentimental copilaresc sau nesabuit.

In acelasi timp, daca franele nu functioneaza mai poate simboliza si o ambitie aproape nebuneasca de a indeplini o misiune sau a obtine ceva. Acest vis poate implica si eventuale accidente ori derapaje ceea ce e un semn cat se poate de clar ca vei suferi anumite prejudicii din cauza comportamentului tau impulsiv ori prea entuziast.

Daca in vis, din greseala, derapezi si te trezesti cu masina pe un camp atunci e o situatie norocoasa se poate spune, mai ales daca este un camp inverzit ori plin cu flori. Asta inseamna ca toata nebunia ta a adus si un lucru bun, cineva te observa si apreciaza spiritul temerar si curajos pe care il ai. Daca te trezesti cu masina in sant este un semn rau care prevesteste probleme si necazuri mari la serviciu ori acasa.

Daca te visezi in masina si cu alta persoana inseamna ca in peripetiile tale nu vei fi singur ci vei avea alaturi pe cineva. Mai poate sugera si faptul ca persoana cu care te afli in masina are o influenta asupra ta. Este un semnal referitor la persoanele cu care colaborezi sau cu care te pornesti la drum in viata. Un anumit tip de persoana, la un moment dat, s-ar putea sa te influenteze astfel incat sa pierzi controlul propriei afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.