Interpretare vis in care apare muzica

0
16429
Interpretare vis in care apare muzica

Interpretarea viselor in care apare muzica. Desi instrumentele muzicale din vis arata in general o stare buna, atunci cand auzi muzica inseamna vei avea parte de o intristare profunda, de foarte multe necazuri si nefericire. Insa daca asculti o melodie, o muzica foarte frumoasa inseamna ca cineva te va incanta cu o noutate, vei afla unele stiri care te vor bucura.

Muzica din vis mai inseamna si ca esti o persoana devotata, iti place sa fii fidel fata de cei din jur, sa dai dovada de sinceritate, esti un om optimist, insa mai inseamna si detasare, faptul ca vei reusi in final sa te relaxezi si sa iti vezi de ale tale, gustand cu bucurie din fiecare bucatica a vietii.

Atunci cand auzi muzica in vis inseamna ca te vei bucura foarte mult pentru cineva iar daca visezi ca ascuti muzica religioasa inseamna ca esti un om mai timid in relatiile cu persoanele de sex opus. Daca visezi ca tu canti o muzica frumoasa inseamna ca vei avea parte de o relatie mult mai pasionala fata de ceea ce ai avut pana la momentul de fata.

Atunci cand visezi ca tu canti la un instrument inseamna ca vei avea parte de multe dispute in camin, iar daca visezi ca canti la un instrument vechi inseamna ca iti vei face unele noi prietenii.

Daca visezi o muzica fara sens, discordanta inseamna ca cineva te vorbeste de rau ca sa iti strice reputatia iar daca visezi ca tu dai drumul la muzica inseamna ca vei avea parte de o mare tristete si nu vei fi multumit de nimic, iar atunci cand visezi ca dansezi dupa o anumita muzica inseamna ca cineva te va acuza pentru ceva ce nu ai facut cu buna stiinta si vei plange din cauza vinovatiei tale infantile.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un acordeon

muzica

Daca visezi ca asculti o muzica neplacuta inseamna ca cineva te barfeste si te denigreaza iar daca visezi ca asculti o muzica care iti place, frumoasa inseamna ca vei avea o viata foarte frumoasa, in curand vei reusi ceea ce ti-ai propus.

Daca visezi muzica cu lautari inseamna ca vei avea o perioda plina de suparari iar daca visezi ca auzi o muzica meloioasa inseamna ca vei avea parte de un destin favorabil, totul iti va merge bine si nu vei mai fi necajit de problemele vietii.

In traditia romaneasca se spune ca daca auzi muzica militara inseamna ca va fi razboi in tara ta. Unii talmacitori de vise zunt de parere ca atunci cand auzi muzica in vis inseamna ca esti suparat, ai o mare melancolie in suflet din cauza unei iubiri neimplinite care a luat sfarsit de curand.

Muzica este insa un simbol care intregeste tot sistemul universal, fiind astfel posibil sa te intregesti ca si fiinta umana, muzica reprezentand si linistea, ordinea, oranduirea vietii, poate chiar toate organizatiile de la nivel spiritual, aratand in cele din urma echilibrul perfect si armonia.

Atunci cand visezi ca interpretezi muzica in vis inseamna ca vei reusi sa ai multe planuri de bun augur, vei reusi sa te bucuri de viata, ai suflet nobil, pur si esti devotat fata de cei din jur. Muzica religioasa din vis mai reprezinta si faptul ca esti un om credincios, respecti religia si spiritul tau este echilibrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.