Interpretare vis in care apare Pescuit

0
6775
Interpretare vis in care apare Pescuit

Interpretarea viselor in care apare ca mergi la pescuit sau ca cineva pescuieste se refera de regula la multa bogatie. Daca visezi ca prinzi un peste mare inseamna ca vei avea o recompensa pe masura la locul de munca, insa pestele putred din vis reprezinta faptul ca banii sau castigurile si realizarile pe care le vei avea nu vor fi dobandite pe cai cinstite.

Daca visezi ca prinzi multi pesti mici inseamna ca va trebui sa te multumesti cu lucrurile marunte din viata ta, cu bucuriile mici si cu realizarile putine. Daca visezi ca cineva pescuieste si prinde multi pesti inseamna ca vei fi foarte invidios pe cei din jur si pe reusitele lor.

Daca visezi ca esti pescar si nu prinzi nimic inseamna ca vei avea parte de foarte multe lipsuri mai ales de natura financiara.

Daca visezi ca prinzi un peste mic inseamna ca ti se va indeplini o dorinta mica. Daca visezi ca mergi la pescuit cu cineva inseamna ca va trebui sa iti imparti meritele cu acea persoana sau castigurile, insemnand si lucrul in echipa, care iti poate aduce mai multe foloase fata de cel individual.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un cocoș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.