Interpretare vis in care apare a rade/ a se rade/ ras/ rasul

0
429
A rade Sursa: rsinkunaite.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare a rade/ a se rade/ ras/ rasul. Atunci cand visezi ca te razi de par pe fata sau pe o alta parte a trupului inseamna ca in realitate te vei gasi cu persoane foarte simpatice, vei cunoaste noi oameni, care au un statut social foarte inalt si te vor ajuta sa obtii ceea ce tiai dorit toata viata.

A rade Sursa: rsinkunaite.blogspot.com
A rade
Sursa: rsinkunaite.blogspot.com

Daca visezi un copil care rade inseamna ca vei afla unele noutati de peste granite, de la persoane dragi care te vor intrista foarte tare iar atunci cand visezi ca cineva rade de tine inseamna ca ai trecut prin multe in viata si acum ai multa experienta, stii cum sa reactionezi in diverse situatii, nu te mai lasi purtat de val, rationezi si judeci mai corect. Daca visezi ca ii faci pe altii din jurul tau sa rada inseamna ca te vei certa cu persoana iubita si e posibil chiar sa va despartiti o perioada de timp. In cazul in care visezi ca o femeie rade inseamna ca ai multe probleme de comunicare in cercul tau de cunoscuti, nu interactionezi cu ei cum trebuie si risti sa te certi mereu.

In unele traditii cat si in cea romaneasca se spune ca atunci cand in vis razi inseamna ca in viata reala vei plange foarte mult, vei varsa lacrimi de durere, poate fara fundamente, insa te copleseste o mare tristete, devii melancolic si risti sa cazi intr-o depresie de scurta durata. In cazul in care visezi ca doar zambesti inseamna ca in viata reala te vei bucura de de pace, de armonie, te vei intelege bine cu cei din jur, vei avea parte de buna stare si nu iti va lipsi nimic, chiar daca poate vei duce un trai mai modest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here