Interpretare vis in care apare un acvariu

0
3804
Interpretare vis in care apare un acvariu

Interpretarea viselor in care apare un acvariu. Daca visezi pesti care inoata intr-un acvariu inseamna ca trebuie sa fii foarte atent la trafic, la eventualele accidente pe care le poti face iar daca visezi ca privesti dintr-un acvariu catre exterior inseamna ca trebuie sa obtii mai multa libertate, ca ai nevoie de spatiu, de libertate, fie in faptele tale, fie in exprimare, ori in relatiile de natura amoroasa in care esti implicat.

Mai inseamna si ca nu esti deloc multumit de spatiul in care te afli si ca te simti strans in rutina, limitat, constrans si astfel ai nevoie de o pauza sau de un concediu.

In cazul in care visezi ca privesti de afara catre inauntrul unui acvariu inseamna ca nu poti face nimic ca sa schimbi diverse situatii si ca ramai un simplu spectator in viata celor dragi.

Daca visezi un acvariu cu pestisori multi si mici, frumosi, inseamna ca vei avea parte de liniste interioara, daca visezi un acvariu gol sau spart inseamna ca esti devastat din punct de vedere spiritual, treci printr-o drama iar sufletul tau este foarte incarcat cu deziluzii, esti pierdut, vrei sa ramai singur.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un guler

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.