Interpretare vis in care mergi la restaurant cu o tiganca frumoasa

0
453
Tiganci, Foto: hatsndreads.com

Interpretarea viselor in care mergi la restaurant cu o tiganca frumoasa releva faptul ca nevoia actuala si cea mai pregnanta este de a trai fara restrictii in viata reala, nu mai suporti limitarile si impunerile nimanui si ai de gand sa iti fixezi de unul(una) singur(a) obiectivele de zi cu zi. Visul in care te visezi la un restaurant cu o tiganca reprezinta dorinta subtila de a avea posibilitatea sa alegi ceea ce doresti din viata fara a simti reprosurile sau mustrarile cuiva vis a vis de oportunitatea alegerilor tale.

Tiganci, Foto: hatsndreads.com
Tiganci, Foto: hatsndreads.com

Mai inseamna ca in momentul actual simti o presiune asupra ta si asupra activitatii tale zilnice, poate ca seful o sa te preseze cu niste planuri intarziate, este foarte posibil ca acasa sa fi ramas in urma cu ceva activitati.

Daca te visezi luand masa cu o tiganca frumoasa este un semn ca ai nevoie de o ghidare si in viata amoroasa, te simti stingher(a) si nu ai destula clarviziune in legatura cu deciziile pe care simti ca trebuie sa le iei in viitorul apropiat. Tiganca frumoasa in vis mai smbolizeaza si intuitia si clarviziunea, s-ar putea ca in viata reala sa simti nevoia de a gasi o satisfactie, o implinire la locul de munca si nu prea ai, drept urmare te straduiesti sa iti cauti o profesie sau o indeletnicire de pe urma careia sa ai roade satisfacatoare.

In cazul in care restaurantul in care visezi ca esti cu o tiganca este pustiu atunci este un semn de singuratate in viata reala, o stare pe care ai vrea sa o schimbi cumva si nu stii exact cum. Faptul ca esti cu o tiganca poate semnifica un ajutor din partea cuiva sau o veste care are menirea sa iti aduca alinare in viata sentimentala.

Citește și:  Interpretare vis in care esti urmarit de o fantoma sau un spirit

Daca restaurantul este plin si zgomotos atunci este un semn ca pe plan profesional va urma o imbunatatire substantiala, pot in curand sa se iveasca noi oportunitati de afaceri sau propuneri din partea unor persoane necunoscute care doresc sa te coopteze la un proiect sau intr-o activitate interesanta.

Visul are conotatii in mare parte pozitive, sugereaza optimism si o imbunatatire a calitatii vietii. Mai semnifica si intalniri foarte interesante cu personaje la fel de interesante, aspecteaza pozitiv intalnirile cu persoanele de sex opus si afacerile de scurta durata. Daca ai o problema la serviciu s-ar putea ca in curand sa se rezolve de la sine.

Visul simbolizeaza in acelasi timp si o multitudine de evenimente legate intre ele care iti vor invada viata cat de curand, precum si o intreaga paleta de oportunitati sentimentale si materiale. Faptul ca iei masa cu o tiganca este un semn care te impinge sa faci alegeri intuitive. Se poate ca intr-adevar in scurt timp sa fii in situatia de a face o alegere referitoare la afaceri banesti ori o alegere in legatura cu o relatie. Visul acesta e un mesaj care iti transmite ca alegerile pe care urmeaza sa le faci, ca sa te multumeasca in final, trebuie sa fie facute in baza intuitiei nu a logicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.