Interpretare vis in care apare o hemoragie

0
2150
Interpretare vis in care apare o hemoragie

Interpretarea viselor in care apare o hemoragie. Atunci cand visezi o hemoragie inseamna ca iti vei pierde energia, vitalitatea, pana si increderea in tine. Daca visezi ca tu esti cel care suferi de o hemoragie inseamna ca vei avea parte de o boala sau de suferinta. In cazul in care visezi o hemoragie excesiva, foarte mare inseamna ca trebuie sa muncesti mai putin, sa nu te mai suprasoliciti.

Consulta deasemenea si explicatiile pentru cuvantul „sange”.

hemoragie

Atunci cand visezi ca ai hemoragie se mai poate vorbi si de alt context cum ar fi faptul ca te consumi prea mult, iti place sa exagerezi totul, nu stai locului si in plus dramatizezi, totul reprezentand o traire foarte puternica, o exaltare fara margini.

Desi sangele sau hemoragia in general ne-ar duce cu gandul la suferinta, aceasta se mai poate referi si la sentimente de iubire foarte puternice, de unde si ideea care sta la baza acesteia si anume „sangerez de iubire”, insa aici deisgur intervine si neimplinirea, faptul ca in zadar iubesti deoarece nu ti se raspunde, sau poate in nici un caz cu aceeasi intensitate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o glezna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.