Interpretare vis in care apare un brad

0
19435
Interpretare vis in care apare un brad

Interpretarea viselor in care apare un brad. Atunci cand visezi un brad inalt inseamna ca vei avea mult noroc in dragoste iar atunci cand visezi un brad murdar ori ranit inseamna ca ai dusmani, poate chiar dintre cunoscuti, dintre apropiati care se pun impotriva ta, vor sa-ti faca rau.

Atunci cand visezi un brad mai inseamna si ca vei avea activitati care iti aduc noroc, vei reusi in tot ceea ce iti propui, iar daca bradul din vis este impodobit deasemenea vei avea parte de un succes deosebit si de multa bucurie ce vine odata cu acesta.

Cand visezi un brad imbodobit cu beteala de Craciun inseamna ca vei participa la o petrecere frumoasa, alaturi de prieteni buni, cu care te vei simti bine si daca in vis te uiti in scorbura unui brad inseamna ca la locul de munca ai parte numai de realizari, de impliniri si toata lumea te va aprecia.

Daca bradul din vis este mare el reprezinta o dragoste inflacarata pe care o simti fata de cineva sau care va aparea in viata ta, iar daca visezi un brad langa altul inseamna ca vei face fata usor tuturor problemelor grele din viata ta, deoarece esti sprijinit, cineva te sustine si te ocroteste chiar daca nu iti dai seama.

brazi

Daca visezi ca urci in brad inseamna ca vei avansa la locul de munca ori vei fi privit mai bine in societate, in cercul de cunoscuti, iar vizualizarea unui brad inseamna fericire, sanatate. Daca vezi coroana unui brad inseamna ca vei reusi sa iti invingi dusmanii, acestia nu iti vor mai putea face rau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o barza

Atunci cand visezi o padure de brazi se spune ca urmeaza o perioada plina de ghinioane, e posibil sa o duci foarte prost cu banii, trebuie sa ai grija sa economisesti din timp si sa nu te lasi prada problemelor, deoarece la urma urmei totul se va rezolva daca esti chibzuit.

Acelasi lucru inseamna si in cazul in care visezi un brad car nu este imbodobit si il tii in casa, adaugand si faptul ca e posibil sa suferi de unele deceptii din cauza celor dragi si ca iti vor aparea cateva obstacole la locul de munca.

Bradul de Craciun din vis reprezinta faptul ca in familia ta va fi foarte multa veselie, va veti aduna cu totii pentru a va bucura impreuna de cateva realizari si totodata aveti parte si de armonie, de iluminare, sunteti usurat si plin de pace interioara.

Conteaza foarte mult, pentru interpretarea visului, si sentimentele care vi se creeaza in vis, starea pe care prezenta bradului vi-o da, insa adesea acesta nu poate sa dea decat un sentiment de satisfactie si implinire, ceea ce va echivala si cu viata reala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.