Ghicitul in palma – Linia vietii

1
3387
Ghicitul in palma (7)

In cadrul ghicitului in palma, linia vietii reprezinta una din cele mai controversate linii ale palmei. De obicei porneste de la marginea palmei dintre degetul aratator si cel mare si coboara intr-un arc la baza degetului mare. Este prima linie care se formeaza in palma, fiind urmata de cea a inimii si a capului. Acestea apar inainte ca bebelusul sa se miste in burta mamei.

Ghicitul in palma - Linia vietii
Ghicitul in palma – Linia vietii

Aceasta linie reprezinta vigoarea, vitalitatea si sanatatea generala si fizica. In plus, aceasta reflecta si schimbari majore in viata, incluzand accidente, evenimente cataclismice si relocari. Lungimea acestei linii nu conteaza si daca este scurta asta nu inseamna ca o persoana va avea o viata scurta asa cum si daca o linie a vietii este lunga, asta nu inseamna ca viata respectivei persoane este foarte lunga.

Linia vietii care inconjoara in intregime muntele lui Venus (partea ridicata de sub degetul mare) pana la baza mainii determina un temperament letargic, apatic si fara energie. Cand linia atinge mare parte a palmei, aceasta determina un comportament energic, alert si entuziasmat.

Cei cu linia vietii aproape de degetul mare sunt adesea lipsiti de energie si rezistenta si au nevoie de exercitii fizice constant. O linie lunga a vietii pe palma ilustreaza un caracter rezistent si energic, caruia ii place sa faca ceva mereu. Somnul il ajuta sa isi refaca energia folosita cu precadere in activitati fizice.

Linia sora paralela cu linia vietii

Ghicitul in palma - Linia sora
Ghicitul in palma – Linia sora

Linia sora reprezinta o linie mai scurta paralela cu linia vietii care porneste de obicei de la primul capat al liniei vietii, putandu-si face aparitia si la mijlocul muntelui lui Venus.

Aceasta linie prezinta un semn pozitiv, devenind o interpretare fizica a norocului. Cand se afla spre capatul liniei vietii indica faptul ca persoana care are o astfel de linie va fi activa in timpul vietii, cu precadere la batranete.

Liniile grijilor pe linia vietii

Ghicitul in palma - Liniile grijilor
Ghicitul in palma – Liniile grijilor

Liniile grijilor prezinta liniile fine care se afla pe muntele lui Venus, acestea radiind adesea de la baza degetului mare catre linia vietii. Se  intampla ca multe din aceste linii sa treaca peste linia vietii, ceea ce inseamna ca grijile persoanei pot afecta sanatatea. Oamenii care prezinta multe astfel de linii se ingrijoreaza foarte repede, in timp ce cei care au mai putine astfel de semne marcheaza momentele de ingrijorare serioasa. Oamenii care nu au astfel de linii in palma nu isi fac griji de obicei.

Citește și:  Ghicitul in palma - Forma mainii

Intreruperi pe linia vietii

Linia vietii nu este intotdeauna bine definita, ceea ce face ca interpretarea sa in ghicitul in palma sa fie putin diferita. Intreruperile din aceasta linie nu reprezinta insa evenimente grave, asa cum cred multi, ci mai degraba reprezinta schimbari majore. Cel mai adesea aceste intreruperi reprezinta schimbari de perspectiva enuntate prin intermediul unor linii care se intretaie, ajutand astfel la crearea unei linii-sora la linia vietii.

Timpul pe linia vietii

Timpul pe linia vietii - ghicitul in palma
Timpul pe linia vietii – ghicitul in palma

In general este greu ca cineva sa determine timpul pe o linie in palma, insa acest lucru se poate determina intr-o oarecare masura prin intermediul unor calcule. Un astfel de model de calcul necesita trasarea unei linii imaginare de la mijlocul degetului mijlociu spre baza palmei, iar locul in care aceasta linie atinge linia vietii marcheaza varsta de 35 de ani.

Un alt fel de a determina lungimea lineii vietii in ani este prin impartirea liniei in trei segmente egale care reprezinta in jur de 20-25 de ani. O alta modalitate de masurare prevede ca locul in care linia incepe sa se curbeze in jurul degetului mare reprezinta punctual de 70 de ani. Masurarea liniei vietii de la baza mainii pana in acest punct determina si masurarea precisa a restului vietii. La jumatatea lungimii liniei respective pana la 70 de ani se afla varsta de 35 de ani.

Semne pe linia vietii

Linia vietii nu este neaparat una adanca si continua, putand avea diferite reprezentari si semne. Unul din acestea este patratul care reprezinta fie un semn de bun augur fie unul rau. Cand patratul este format deasupra unei intreruperi pe linia vietii acesta este un semn bun, reprezentand protectie. Daca patrate se afla pe aceasta linie care este continua, atunci acestea devin un semn de izolare, de viata inchisa.

Pe linia vietii pot exista si insule care nu sunt niciodata un semn bun, acestea fiind interpretate drept perioade de spitalizare sau probleme emotionale de sanatate ori depresii severe.

1 COMENTARIU

  1. buna ziua,am avut un vis mai ciudatin 15 ani de cand a murit bunicul meu,am vista de vreo 4-5 ori aproape acelasi vis,il vad mort in sicriu,la inmormantare dupa care vrea sa se ridice si sa plece de acolo si toata lumea fuge speriata.odata am visat acum 10 ani ca a venit acasa la bunica mea,care traia atunci si cand dorea sa intre pe poarta eu il alungam,o cauta pe bunica mea.dc puteti sa-mi explicati ce se intampla.va multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.