Zodia Fecioara

0
444
Zodia Fecioara

Zodia Fecioara este o zodie de semn feminin, negativ, ce are ca element definitoriu pamantul, calitatea sa de baza fiind flexibilitatea, este un semn mutabil. Pentru zodia Fecioara planetele defileaza astfel: planeta guvernatoare este Mercur, planeta carierei profesionale este tot calmul Mercur, planeta dragostei este neutrul Neptun, cea a castigurilor financiare este frumoasa Venus, planeta sanatatii si a muncii este supremul Uranus, planeta casei si a familiei este armoniosul Jupiter iar planeta placerilor este Saturn.

Zodia Fecioara este o zodie ce radiaza galben, portocaliu si orice nuante de huma, piatrele sale caracteristice sunt agata si hiacintul, iar metalulcaracteristic este mercurul, ca si pentru Gemeni. Ziua cea mai favorabila pentru zodia Fecioara este cea de-a doua treia zi din saptamana, respectiv ziua de miercuri, plina de liniste si armonie, iar principalele sale calitati sunt reprezentate de capacitatea de a analiza orice situatie,orice persoana din jur, orice lucru, meticulozitate, preocupare in mode exagerat de detalii ale elementelor inconjuratoare, puteri vindecatoare.

fecioara zodia

Fecioarele isi doresc cel mai mult sa fie utile din toate punctele de vedere si sa aiba realizari cat mai mari pe toate planurile, dorind mereu sa fie in actiune atat fizica cat si psihica. Nativii din zodia Fecioara sunt exigenti atat cu ei cat si cu cei din jur, avand un spirit critic exagerat care tinde catre barfa de doi lei, ce ii pune intr-o lumina proasta oricat de luminos ar avea caracterul.

Plan de compatibilitati cu alte zodii:

Cu zodiile Taur si Capricorn, Fecioara are o compatibilitate generala foarte buna, iar cu zodiile Gemeni, Sagetator si Pesti are o compatibilitate general redusa. Pe plan profesional, Fecioara se intelege cel mai bine cu zodia Gemenii, pe plan emotional, compatibilitatea cu zodia linistitul Sagetator este cea mai favorizata, pe plan finanaciar zodia Balanta este sustinatorul Fecioarei, pentru casatorie si / sau parteneriate compatibilitatea foarte buna este cu sensibilii Pesti, pentru creatie, Fecioara se potriveste cu zodia Capricorn si finalmente pe plan spiritual compatibilitatea cea mai buna este cu zodiile Taur si Leu.

Caracteristici generale ale personalitatii

Zodia Fecioara este plina de modest, obiectivism, tot timpul intr-o stare meditativa, cu un simt pronuntat al datoriei, mult prea serioasa pentru unii dintre excentricii zodiacului cum ar fi Varsatorii. Nativul Fecioara poate fi un bun savant, descoperitor sarguincios, devotat cauzelor ce implica activitati de lunga durata si perseverenta, chiar rutina, contabil, deoarece il atrag lucrurile fixe, reale, precum cifrele sau critic, avand acel simt dezvoltat de a trasa caracteristici celor din jurul sau, lucruri, persoane, activitati ale unor persoane, creand cateodata chiar subiecte de barfa de cea mai joasa speta, pentru ca are o capacitate analitica deosebita.

Citește și:  Etapele interpretarii astrogramei

Este un om cerebral, foarte atent la detalii, minutios, in stare sa despice un fir intr-o mie de parti egale pentru a trage concluzii fixe din rezultatele obtinute. Actioneaza cu grija si mare corectitudine, dar are o atitudine critica, dezvaluie lipsurile, indica mereu mijloace de indreptare, desi nu o face intentionat, sta in caracterul sau de a-si spune parerea si de a da solutii. Nativul din zodia Fecioara iubeste mediul inconjurator, natura, tot ce e viata si studiul sarguincios. Apreciaza viata simpla, modesta si nu îi plac experimentele, inca o data se dezvaluie caracterul sau fix, negativ.

Mizeaza mai degraba pe rabdare, resemnare, calm, staruinta, tenacitate si perseverenta decat pe aventura si cercetare abstractă, consideratie pur teoretică asupra unei probleme. Isi planifica afacerile pe termen lung. Are talent pedagogic. Daca Soarele este prost aspectat, nativul din Fecioara poate fi lipsit de generozitate, egoist si josnic, cu un caracter nemultumit si nemultumitor, iritat si iritant. Lipsa de initiativa il poate face sa rateze sansele. Nativul din Fecioara poate lua totul in nume de rau, avand o viziune negativa asupra situatiilor, poate fi zgarcit sau cu ifose mari.

In sanatate, Fecioara sta destul de prost cu nervii, care-i sunt cam sensibili. Uneori, nativul Fecioara poate fi ipohondru, isi imagineaza fel si fel de boli care se revarsa asupra lui si se cam autocompatimeste. Este predispus la eczeme sau ulcere, mai ales daca parerile nu ii sunt luate în considerare si îi este lezat amorul propriu, deseori apar iritatii pe piele pe sistem nervos. Digestia poate fi dificila, motiv pentru care pot sa apara constipatii, nu se alimenteaza suficient de sanatos, uneori face excese datorita fricii de a nu mai capata nimic dupa, alteori se infometeaza datorita comoditatii.

Ascendentul in zodia Fecioara

constelatia Fecioara

Nativul cu Ascendent in Fecioara poate fi asemanat Gemenilor dat fiind ca si Fecioara si Gemenii sunt zodii guvernate de Mercur – planeta comunicarii. Nativul cu Ascendent in Fecioara simte permanent nevoia sa cerceteze in profunzime orice detaliu din viata sa, este si autocritic si este semnul cu cea mai dezvoltata capacitate de comunicare din tot zodiacul.

Minutiozitatea nativului cu ascendent in Fecioara se poate dovedi foarte utila, daca este bine folosita, mai ales daca-si gaseste o meserie de viitor in care sa foloseasca aceasta atitudine. Din pacate, insa, spiritul critic si tendinta de a-si face griji din orice sunt orientate mai mult catre sine, cateodata isi pierde increderea in sine, iar in relatiile cu cei din jur poate deveni chiar pisalog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.