Interpretare vis in care apare fuga

0
12766
Interpretare vis in care apare fuga

Interpretarea viselor in care apare fuga. Atunci cand visezi ca fugi, mai ales in traditia romaneasca se spune ca de fapt iti pierzi timpul incercand sa scapi de o primejdie mare care te pandeste, care poate nici macar nu este reala.

In cazul in care visezi ca fugi descult prin pustiu inseamna ca ai multe slabiciuni in viata, pe toate planurile si nu stii cum sa le acoperi si tocmai de aceea ai o foarte mare neincredere in propria personalitate, esti sensibil si nu-ti dai seama ce poti pierde din cauzaa asta.

Atunci cand visezi ca alergi foarte repede inseamna ca in viata reala vei avea parte de o izbanda si vei reusi sa iti rezolvi foarte bine unele probleme mai vechi, mai ales pentru ca acum stii cum sa abordezi totul.

In cazul in care visezi ca fugi de un animal foarte mare sau ca te urmareste unul inseamna ca vei reusi sa treci de toate pericolele care te pandesc in viata.

fuga

In aceeasi ordine de idei atunci cand te mai visezi fugind se spune si ca in realitate depui eforturi foarte mari ca sa iti poti indeplini idealurile si dorintele iar daca esti descult inseamna ca vei avea parte de ghinion, deci nu le vei putea implini.

Citește și:  Interpretare vis in care apare gimnastica

In unele traditii, visele in care apari fugind se traduc prin faptul ca in realitate vei avea parte de obstacole peste care va trebui sa treci daca vrei sa fie totul bine iar da a visezi ca o fantoma fuge dupa tine inseamna ca vei avea mult noroc in dragoste si in afaceri.

Atunci cand visezi ca fugi de un bou inseamna ca vei avea parte de multa intristare iar daca visezi ca fugi de un urs inseamna ca te pandeste un pericol foarte mare de care nu te poti feri. In cazul in care visezi ca iti fuge prada din capcana inseamna ca ti-e frica sa nu ai o pierdere.

Pe de alta parte fuga din vis mai poate simboliza si energie, faptul ca avem zilnic de indeplinit multe indatoriri si nu stam deloc in loc, ne grabim sa facem multe, iar apoi ne trezim ca trece viata pe langa noi, dandu-ne seama ca nu am facut mare lucru.

O persoana care se viseaza ca fuge de la locul de munca inseamna ca fuge de fapt de indatoririle zilnice, de atributiile sale sau chiar de sarcinile de la locul de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.