Interpretare vis in care apare o cetate

0
838
Interpretare vis in care apare o cetate

Interpretarea viselor in care apare o cetate. In traditia antica a persilor se spunea ca cetatea din vis era un semn bun, aducea cu sine mult noroc insa occidentalii sunt de parere ca o cetate plina de soldati reprezinta mult pericol la care vei fi supus iar pe de alta parte o cetate asediata inseamna ca aveti o stare psihica buna, cu un moral ridicat.

In traditia romaneasca se pare ca visul nu este unul tocmai bun si prevesteste neincredere si relatii nu tocmai bune cu cei din jurul tau.

O cetate abandonata inseamna ca trebuie sa ai grija de sanatatea ta, deoarece acumulezi foarte multa oboseala, iar o cetate atacata ori asediata reprezinta ca moralul tau este ridicat, esti o persoana optimista si ai incredere in propriile forte.

citadela

Daca in vis iti apare o cetate plina cu soldati se mai spune ca te vei lovi de anumite piedici ori ca treci printr-un mare risc. Daca cetatea pe care o visezi are ferestrele sparte inseamna ca iti vei pierde si ultimele sperante.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o toaleta

O cetate mare, imensa, inseamna ca te pandesc mari pericole, nenorociri, nu esti in relatii prea bune cu cei din jur si dai semne de neincredere.

Atunci cand visezi ca intri intr-o cetate inseamna ca te va paste un mare rau iar daca vezi o cetate care se prabuseste inseamna ca cineva drag si bun din viata ta, iti va muri. Atunci cand visezi ca se prabusesc ziduri inseamna deasemenea ca va aparea o moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.