Interpretare vis in care apar stele

0
141
Stele Sursa: petrumihaisacu.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apar stele. Atunci cand visezi stele se poate sa fie vorba si de semne bune si de semne rele. Daca visezi ca o stea arde intr-un loc anume, inseamna ca in acel loc se va intampla ceva foarte neplacut. In cazul in care o femeie viseaza stele care stralucesc inseamna ca va primi vizita unor persoane foarte importante, va avea parte de evenimente fericite iar stelele palide din vis prevestesc tot o vizita, desi aceasta va veni poate dupa un necaz.

Stele Sursa: petrumihaisacu.blogspot.com
Stele
Sursa: petrumihaisacu.blogspot.com

Atunci cand o femeie tine in palma o stea inseamna ca Dumnezeu o va binecuvanta cu un copil bun si ascultator. Daca visezi ca furi o stea inseamna ca in viata reala vei fi tentat/a sa furi un lucru valoros. Stelele mari din vis mai reprezinta si faptul ca vei avea de-a face cu oameni importanti, care au un rang superior iar atunci cand visezi stelele care cad inseamna ca ceva neplacut se poate intampla in viata ta.

Pe de alta parte daca esti femeie si visezi stele care cad inseamna ca e posibil sa iti cada parul si atunci cand visezi ca o stea foarte mare se prabuseste inseamna ca poti pierde pe cineva foarte drag tie, posibil un deces in familie.

Atunci cand visezi Luceafarul inseamna ca vei avea parte de o nunta importanta iar daca o fata viseaza Luceafarul intr-o noapte intunecata inseamna mai mult ca sigur ca ea se va marita cu persoana care ii este foarte draga. De regula cand o stea iti apare in vis mai simbolizeaza si faptul ca esti o persoana care are multa incredere in propriile sale forte si va reusi in tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here