Interpretare vis în care vezi conuri de brad sau conuri de pin

0
1

Conurile de brad în vis simbolizează ocazii neașteptate dar fericite, iar conurile de pin în vis sunt un semn de sănătate și prosperitate. Un con dintr-un copac în vis arată că vei participa la o petrecere sau la o sărbătoare.

Dacă într-un vis strângi conuri de pin verzi, asta înseamnă că vei avea parte de un eveniment neașteptat care îți va strica o întâlnire, iar asta te va supăra.

Visul în care aduni primăvara conuri de pin care sunt de mult timp pe jos, prin pădure, prezice baftă în ceea ce faci. Visul în care aduni conuri de molid prin pădure, vara, arată că vei avea o viață frumoasă și liniștită. Dacă ai visat că aduni conuri de pin, iarna, înseamnă că ai speranțe deșarte, care nu se vor realiza.

Visele în care vezi conuri de brad, pin sau molid se interpretează și astfel:

 • Un con de brad în vis care te lovește, cade peste tine, este un semn de calomnie și trădare.
 • Dacă decojești un con de pin, în vis, vei fi acuzat pe nedrept de o persoană din anturaj.
 • Visul în care îți cade un con de brad în cap arată că vei face un acord profitabil, care îți va aduce destui bani.
 • Dacă ai visat un om care ți-a dat un con de brad, asta este un semn că acea persoană are intenții rele și îți va aduce o mare nenorocire.
 • A colecta conuri în vis semnifică greșeli ce îți vor crea probleme pentru o perioadă îndelungată de timp. A colecta conuri de molid în vis simbolizează sărăcie și lipsă de bani.
 • Visul în care o femeie vede multe conuri în pădure prezice fapul că soțul ei îi va aduce nefericire, pentru că nu este mulțumit de ea și nu are curajul să-i spună.
 • Dacă visezi un con de brad care a lovit capul unei persoane, asta arată că subestimezi abilitățile psihice ale acelei persoane și asta este un semn de îngâmfare.
 • Visul în care vezi conuri de molid semnifică fericire în viața ta, ceea ce te va surprinde plăcut.
 • Dacă ai visat o persoană care are o lovitură pe frunte de la conuri de brad, înseamnă că ar trebui să dai mai multă atenție celor dragi – prieteni sau rude – pentru că altfel, ei se vor îndepărta din viața ta.
 • Conurile de molid în vis sunt un semn de îmbunătățire a stării de sănătate.
 • Dacă vezi conuri de brad în vis înseamnă încăpățânare la job și probleme cu cei din jur. Visul arată că este posibil să faci anumite greșeli, iar pentru a evita asta trebuie să stai în banca ta și să fii atent să nu înrăutățești situația.
Citește și:  Interpretare vis in care mananci cu pofta prajituri

Dacă în vis vezi conuri de pin, molid și brad este semn de bârfă de la colegi. Dacă scuturi un brad ca să cadă conurile în vis, sau te urci în acel copac înalt, asta este o dovadă că în viața reală ai pretenții prea mari de la oamenii din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.