Interpretare vis in care apare un ciocan

0
2714
Interpretare vis in care apare un ciocan

Interpretarea viselor in care apare un ciocan. Atunci cand visezi un ciocan pe care il foloseste o femeie inseamna ca viata va fi mai usoara insa cand un barbat viseaza ca foloseste un ciocan inseamna ca trebuie sa fie foarte atent la accidente deoarece este predispus la ele.

In acelasi timp ciocanul mai poate simboliza si raul ce urmeaza sa vina, imprudenta, poate chiar o moarte. Insa daca visezi ca bati cu un ciocan inseamna ca vei avea spor in afaceri, vei avea parte de o casnicie fericita alaturi de cel drag si cand visezi un ciocan care bate un clopot inseamna ca ai parte de probleme si de multe griji.

Cand visezi un ciocan care cade inseamna ca te asteapta o mare lovitura in viata pe care nu o constientizezi decat dupa ce va trece. Un ciocan de fier inseamna ca esti o persoana rea ori ca ai o soacra care te cicaleste, pe cand un ciocan de lemn inseamna ca esti insensibil si chiar instabil ceea ce inseamna ca trebuie sa te calmezi, sa iti temperezi comportamentul si sa fii mai atent la imprudente.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un blond

Ciocanul de metal din vis reprezinta greselile pe care le faci la locul de munca si trebuie astfel sa fii mai atent. Daca visezi ca lucrezi cu un ciocan inseamna ca vei ajunge departe prin propriile forte si daca visezi ca porti un ciocan inseamna ca ai afaceri cu profit dupa multa munca. Cand visezi ca tarasti un ciocan inseamna ca faci ceva cu multa greutate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.