Interpretare vis in care ti se strica un obiect de valoare

0
857
Ceas spart, Foto: 16pixel.wordpress.com

Interpretarea viselor in care ti se strica un obiect de valoare se refera la nevoia de a te separa de o activitate, de o relatie sau de ceva.

Visul in care ti se strica un obiect de valoare sau un obiect la care tii foarte mult ar putea sa reprezinte in realitate schimbari apropiate in viata ta, depinde de obiectul visat si ce anume simbolizeaza el, prefigureaza o despartire, daca ti se strica o masina la care tii foarte mult si care valoreaza multi bani atunci se poate sa fie nevoie sa iei o pauza, prea te ambalezi in unele activitati si iti dai peste cap afacerile, incurci drumurile, te stresezi prea mult.

Ceas spart, Foto: 16pixel.wordpress.com
Ceas spart, Foto: 16pixel.wordpress.com

Daca visezi ca ti se strica un ceas foarte valoros atunci exista posibilitatea ca in realitate sa fii constrans(a) prea tare de niste imprejurari si asta iti creaza o mare indispozitie, semnifica legi prea rigide, reguli prea stricte pe care trebuie sa le respecti si nu vrei, simti nevoia sa te eliberezi de inchistarea unor regulamente sau la serviciu ai un program care te nauceste pur si simplu, nu mai vrei sa faci parte dintr-un program de pregatire foarte costisitor care iti mananca tot timpul, ai vrea sa fii mai liber(a) sau mai libertin(a), faci parte dintr-un sistem sufocant.

Daca visezi ca ti se strica un lantisor de aur poate sa simbolizeze o ruptura de relatie amoroasa, ceva o s se intample in relatia ta si o sa aduca tristete, o sa apara niste probleme la serviciu in legatura cu planurile de viitor, probabil o sa se schimbe planurile tale de a avansa pe un nou post.

Citește și:  Interpretare vis in care gasesti in patul tau multi gandaci negri

Visul in care ti se strica un inel este un semnal ca trebuie sa ai grija la emotiile tale navalnice si la gelozie, nu presa peroana de langa tine, nu te razbuna pe cineva nevinovat.

A visa ca ti se strica un obiect valoros si la care tii foarte mult semnifica si desprinderea de trecut sau de fapte trecute, simbolizeaza nevoia de a te rupe de o povara sau de o amintire, in acest caz ar putea sa fie foarte logica desprinderea de niste aspecte ale trecutului care te impiedica sa avansezi in directia fireasca.

Visul in care ti se strica obiectele de valoare din casa simbolizeaza o stare de stres foarte mare care poate sa conduca in final la ruperea unor relatii foarte trainice sau distrugerea unor intelegeri valoroase, visul este un semn ca viata particulara sau sentimetala poate sa afecteze negativ unele relatii care conteaza foarte mult pentru tine, relatii familiale sau relatii intime ori, in alte imprejurari, poate sa fie vorba de raporturi de afaceri.

Daca visezi ca ti se strica la serviciu aparatele electronice sau cele cu care lucrezi in mod obisnuit atunci se poate interpreta la fel, si anume o stare de stres sau conflictuala de la locul de munca poate sa influenteze in mod neplacut relatiile pe care le ai cu alti colegi sau parteneri.
Visul semnifica in alte ipostaze si nevoia de a inceta o lucrare sau un proiect valoros pe care l-ai conceput cu mari sacrificii si pe care ai inceput sa il pui in practica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.