Interpretare vis in care nu ai dormit de cateva zile si nu poti adormi

0
240
Interpretare vis in care nu ai dormit de cateva zile si nu poti adormi

Interpretarea viselor in care nu ai dormit de cateva zile si nu poti adormi reflecta niste griji suplimentare care vor surveni pe parcurs, inseamna ca o sa te necajesti cu multe maruntisuri dintre care unele s-ar putea chiar sa te obsedeze la un moment dat.

Visul in care nu poti adormi sugereaza si o stare permanenta de veghe, ai temeri in legatura cu afacerile tale sau te temi ca o relatie o sa aiba de suferit, in general ies in evidenta frici din cauze diverse, de la pierderi de bani pana la relatii amoroase ori in legatura cu activitati intelectuale.

Faptul ca nu poti adormi ori ca nu ai dormit de cateva zile nu face decat sa sublinieze faptul ca anumite aspecte ale vietii ti-au intrat adanc in subconstient si te framanta zi si noapte fara ca sa realizezi acest lucru.

Daca ai probleme cu banii atunci visul te anunta ca situatia se va agrava daca nu iei masuri potrivite in urmatoarea perioada.

In cazul in care esti o persoana de afaceri si ai bani cu gramada atunci a visa asa ceva denota neliniste mare in legatura cu o posibila pierdere de bani dintr-o afacere sau o neatentie ce iti poate provoca o cadere rapida in acest plan.

nu poti sa dormi toata noaptea

Visul semnifica si aparitia unei boli sau a unei afectiuni cronice care ar putea sa te puna la pat o vreme, s-ar putea ca in viata reala sa te simti foarte surmenat(a) din pricina grijilor zilnice si sa nu ai posibilitatea de a rezolva problemele la timp.

Visul arata per ansamblu lipsa timpului necesar la indeplinirea, la terminarea unor planuri foare importante, exista sansa ca in realitate sa stai prost cu timpul alocat fiecarei activitati in parte, nu mai reusesti sa o scoti la capat din cauza programului prea incarcat pe care il ai tu sau pe care ti l-au impus altii.

Citește și:  Interpretare vis în care ești la teatru

La serviviu este posibil sa nu apuci sa efectuezi planurile in baremele stabilite si toata programa sa se amestece in asa fel incat sa afectezi intreaga activitate a firmei la care lucrezi.

Daca visezi ca nu poti dormi langa cineva sau ca nu ai mai dormit de zile intregi inseamna ca in viata reala iti este foarte teama de tradarea venita din partea cuiva. S-ar putea ca sa ai anumite banuieli in legatura cu o persoana cunoscuta si acest lucru iti blocheaza intr-o oarecare masura activitatea normala deoarece o simpla deraiere de la programul normal sau o nepotrivire in planul stabilit poate duce la prabusirea unei intregi afaceri in scurt timp.

Daca visezi ca nu poti dormi langa perechea ta este un semn ca in realitate te astepti la neplaceri in relatia pe care o ai, esti banuitor(oare), ai temeri privitoare la stabilitatea unei relatii sau a unui parteneriat incheiat mai demult.

In cazul in care visezi ca nu poti adormi intr-o camera spatioasa si pe un pat asternut frumos inseamna ca in realitate ai temeri mari in legatura cu linistea familiei sau linistea ta personala deoarece ai certitudinea ca cineva doreste sa se implice in viata ta personala sau a familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.